Zakaj čutim bolečine v vratu in nato še močan glavobol?

Pogosto sedite za računalnikom ali je to celo vaša služba, ste mogoče cele dneve v avtu ali pa le opravljate težko fizično delo? Prepričan sem, da se velikokrat vprašate, zakaj čutim bolečine v vratu in nato še močan glavobol? Žal je ravno naš vsakdanji napor ta ogromen krivec za bolečine v vratu in glavobol.

vratobolTe dve bolečine sta v tesni povezavi, seveda pa se lahko širi tudi na ramena, lopatice in vzdolž obeh rok. Vse pa je povezano tudi z našimi vsakdanjimi navadami, saj za odpravo bolečine v vratu potrebujemo športne aktivnosti, dneve ko se lahko spočijemo in vsekakor rabimo kvaliteten spanec. Za bolečine v vratu je ogromno dejavnikov, zato je zelo priporočljivo že prej poskrbeti za naše zdravje preden resnično pride do resnih težav. Res da bomo slej kot prej stari in se bo naša struktura hrbtenice malo spremenila in zamaknila in nas bo to vodilo do bolečine v vratu, ampak zagotovo bo boljše, če že prej poskrbimo za zdravo hrbtenico ter se mogoče izognemo bolečini ali jo vsaj zmanjšamo.

Ne pozabite tudi na živila, ki služijo v zdravstvene namene, ki služijo obnovi živčnih vlaken in s tem zmanjšajo bolečine v vratu. Edino kar je resnično pomembno je, da ne odlašate in niti približno se ne smete sprijazniti z bolečino, saj dalj časa ko bo prisotna, težje jo bo odpraviti. Bodite pametni ter poiščite pravo zdravljenje za vas in spremenite svoj vsakdanjik ter z malimi spremembami odpravite bolečine v vratu za vedno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *