Za počitnice v Grčiji obstaja tudi ugodna ponudba

Glede na tempo življenja, ki od vsakega zahteva vse, kar je sposoben, je jasno, da si moramo vsako leto vsaj enkrat privoščiti dopust, na katerem se popolnoma odklopimo, da lahko zopet dobimo energijo za naslednje leto. Žal pa kljub vloženemu delu veliko ljudi še vedno nima toliko denarja, da bi si počitnice lahko privoščili, kot jim srce poželi. Zato je ugodna Grčija last minute ponudba več kot primerna destinacija, saj ta država ponuja res vse, kar si lahko predstavljate, hkrati pa tudi cena ni visoka, če se seveda odločite za rezervacijo v zadnji minuti.

Lefkas plaza EgreminiUgodna Grčija last minute ponudba je na spletni strani turistične agencije Potuj nekam, kjer lahko najdemo vse grške otoke, v ponudbi pa imajo skoraj vedno tudi veliko mest na celinskem delu Grčije. Poskrbijo tako za ponudbo hotelov z različnim številom zvezdic, kot tudi za ponudbo apartmajev, ki so jim tudi dodeljene zvezdice glede na ponudbo. Za lažjo predstavo, koliko znaša Grčija last minute ponudba Potuj nekam podjetja, lahko za občutek pogledamo, da je cena na osebo na 7 dni za Krf z vključenim letalskim prevozom le okoli 225 €, za dve osebi torej le 450 €, kar pa lahko, za primerjavo, več kot primerjamo s počitnicami na hrvaški obali, kjer za to ceno dobimo le apartma s klimo za 1 teden.

Seveda je lahko Grčija last minute tudi dražja, velikokrat se cena precej poveča glede na to, iz katerega letališča se odpotuje. Brnik je zagotovo najdražji, zato vam vsekakor priporočam, da se odločite za katerega v sosednji državi, ki tudi ni prav zelo oddaljen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *