Vse o we vibe

Marsikdo še ni slišal za we vibe. Zato imamo na svetovnem spletu strokovnjake, ki nam nevednežem razložijo, kaj je pravzaprav we vibe. Če vam je pa nerodno vprašati kajWe vibe II je we vibe, vam pa priporočamo, da malo pobrskate po svetovnem spletu z namenom, da se izognete situaciji v kateri bi vam mogoče bilo malce nerodno.
Povedati moramo, da je we vibe pravzaprav vibrator, ki je v obliki črke U. Sestavljen je iz dveh ročic, v obeh pa se nahajata dva ločena vibracijska sistema, ki sicer delujeta sinhrono. Ta poseben vibrator je narejen iz mehkega in toplega materiala na otip, ki vam zagotavlja maksimalne užitke in ima kot takšen kar nekaj prednosti. Narejen je iz silikona, ki se lahko primerja z medicinsko kakovostjo in je zato strah pred morebitnimi škodljivimi kemijskimi vsebnostmi popolnoma odveč.

Pri nakupu tega pripomočka ste tako lahko popolnoma prepričani o njegovi kakovosti, saj ne spada med najcenejše tovrstne igrače. Pri we vibe erotičnem pripomočku pa moramo omeniti še dejstvo, da se ga lahko uporablja samostojno ali pa z vašim partnerjem. Z uporabo med spolnim odnosom bosta tega užitka deležna oba, oba glavna predela te magične naprave sproščata nežne in tudi nekoliko bolj intenzivne vibracije. Zaradi prožnosti, ki jo omogoča we vibe, ste lahko prepričani, da se bo vašemu telesu popolnoma prilagajal, saj se raztegne vse do oblike, ki spominja na črko L. Priporočljivo je tudi, da ga po vsaki uporabi tudi polnite, saj ga imate le tako lahko vedno pri roki, ne pozabite pa tudi na ustrezno čiščenje po uporabi.

Comments are closed.