Vrtno pohištvo

Uživati na domačem vrtu je užitek brez primere. V poletnih dneh si zagotovo vsak želi malo sprostitve zunaj na sončku v naravi. Izbira vrtne garniture lahko naše dobro počutje še oplemeniti. Saj veste: stoli, mize, klopi, ležalniki, eno- ali dvosedi, zunanje kuhinje, ki vaš dom spremenijo v dom pod soncem in zvezdami.

Tako kot za notranjo opremo obstaja tudi za vrtno pohištvo raznoliko možnosti, od oblik do materialov, še posebej pa drobnih dodatkov, kot so blazine, za piko na i. Vrtne garniture se večinoma izdelujejo v kompletih (mize, stoli in klopi), ni pa nujno. Odvisno od proizvajalca, materialov ter funkcionalnosti  elementov. Nekateri so univerzalni, primerni tako za zunanjost kot za notranjost.

Na prvem mestu pri izbiri so vaše želje in zamisli, nato je potrebno izbrati še vrsto materiala: les, kovina – vse bolj trendovski je trenutno aluminij, plastika, ratan ipd.  Vrtne garniture niso zgolj strogo klasične lesene klopi, stoli in mize, temveč so lahko zelo stilsko oblikovane, primerne tudi za zahtevnejše okuse, ki si želijo estetiko tudi na prostem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *