Visokotemperaturna toplotna črpalka za ogrevanje prostorov in vode

toplotna črpalkaVisokotemperaturna toplotna črpalka je sodobni sistem za ogrevanje, ki ga uporabljajo že v marsikaterem slovenskem domu. Zakaj? Ker je to najbolj ekonomičen način ogrevanja (stroški za ogrevanje so izredno nizki), poleg tega pa gre tudi za okolju prijazen način, saj se izkorišča naravne vire. V primeru visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda se uporabi energijo zraka in okolice, kar je seveda brezplačno. Naj vam predstavimo naše odlične visokotemperaturne toplotne črpalke Orca, ki nosijo številne certifikate kakovosti in se ponašajo tudi z ugodno ceno.

 

Kakšne so značilnosti visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda

Da je toplotna črpalka visokotemperaturna pomeni, da je primerna za radiatorsko ogrevanje in ogrevanje sanitarne vode v že obstoječem bojlerju. Takšne črpalke so namenjene starejšim in slabše izoliranim objektom, tudi večstanovanjskim. Prinašajo velike prihranke in delujejo vse do -28 °C zunanje temperature. Za energijo uporabljajo zrak iz okolice, poraba električne energije pa je minimalna. Orca visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda so energijskega razreda A do A++, kar pomeni izredno visoko učinkovitost. Polna grelna moč je zagotovljena do -15 °C. Če torej že imate zalogovnik za sanitarno vodo, je to najboljša odločitev, prav tako pa so visokotemperaturne toplotne črpalke odlične za ogrevanje prostorov z radiatorji. Posodobite svoj ogrevalni sistem in stopite v novo dobo ogrevanja.

 

Prijazna cena in možnost subvencije

Za naše visokotemperaturne toplotne črpalke je cena zelo razumna, ker pa gre za dobro naložbo v prihodnost, se vam ta tudi hitro povrne. Odplačali jo boste v samo nekaj letih, nizke položnice pa plačevali vse življenje. Vsekakor gre torej za nakup, ki se zalo izplača, kar so spoznali že mnogi uporabniki. Povpraševanje po visokotemperaturnih črpalkah za ogrevanje vsako leto narašča, in to z razlogom. Da bi se zanjo lažje odločili, naj vam povemo še, da pri nakupu lahko dobite tudi subvencijo Eko sklada in si tako še zmanjšate ceno investicije. Nazaj dobite do 3200 evrov. Na seznamu Eko sklada boste naši vse Orca zmagovalne modele. Ne odlašajte torej predolgo, da ne boste zamudili te izjemne priložnosti. Bolj učinkovito se lahko ogrevate že to zimo.

 

Vrhunske visokotemperaturne toplotne črpalke Orca

Visokotemperaturne toplotne črpalke Orca so izdelane v Sloveniji in so rezultat domačega razvoja z najboljšimi deli iz Evrope in Japonske. Narejene so po strogih merilih in v svoji kakovosti celo presegajo najstrožje evropske standarde. Imamo certifikate pomembnih neodvisnih strokovnih institucij iz Evropske unije. Primerne so za praktično vsak prostor in delujejo zares zanesljivo, imajo dolgo življenjsko dobo. Za visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda dobite do 5 let garancije, vedno pa vam je na voljo tudi naš odzivni servis. Lahko vam zagotovimo, da bo vgradnja visokotemperaturne toplotne črpalke veliko enostavnejša, kot ste mislili, saj smo z leti izkušenj razvili montažo, ki je zelo hitra ter vam ne povzroča velikega stresa in umazanije ter ne jemlje dragocenega časa. Preverite naš katalog z različnimi modeli in nas pokličite. Z veseljem vam odgovorimo na vsa vaša vprašanja in vam pomagamo najti najbolj primerno rešitev za vaš dom.

 

Visokotemperaturna ogrevalna toplotna črpalka Mono ali Duo 200

Izredno ponosni smo na vse naše toplotne črpalke, saj gre za vrhunske izdelke, a na tem mestu naj še posebej izpostavimo dve:

  1. visokotemperaturna toplotna črpalka Duo 200,
  2. visokotemperaturna toplotna črpalka Mono.

Črpalka Duo 200 je nosilka prestižnega evropskega certifikata EHPA, pridobljenega v Švici. Idealna je za radiatorsko ogrevanje dveh- do tričlanskih gospodinjstev. Vgrajen ima 200-litrski bojler za sanitarno vodo, ki ima 5-letno garancijo in aktivno antilegionelno zaščito. Na voljo je več različnih zunanjih enot, glede na grelno moč in napajanje.

Izvrstna pa je tudi visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda Mono, ki jo odlikujejo najvišja grelna števila (COP oz. razmerje med proizvedeno toploto in za to porabljeno električno energijo). Omogoča ogrevanje večjih prostorov, odlikuje jo namreč večji toplotni prenosnik za moči zunanjih enot do 23 kW. Primerna pa je tudi za večstanovanjske objekte in ogrevanje sanitarne vode. Omogoča samodejni preklop na drugi vir ogrevanja, čemur rečemo tudi bivalentno ogrevanje.

 

Udobje uporabnika je na prvem mestu

Vse naše visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda so v prvi vrsti prilagojene uporabniku, da mu zagotavljajo udobje na vseh nivojih. Poskrbeli smo za inteligentno regulacijo, ki je enostavna za upravljanje. Omogoča nastavitev dveh ogrevalnih krogov po prostorski in zunanji temperaturi. Nadalje imate možnost posebnih časovnih intervalov ter party in holiday programov. Še ena odlična novica pa je, da lahko naše visokotemperaturne toplotne črpalke uporabljate tudi za hlajenje prostorov. Kaj več bi si torej še lahko želeli?

Pošljite povpraševanje še danes in si zagotovite svojo visokotemperaturno toplotno črpalko po ceni, ki je nadvse konkurenčna, sploh, ko pomislite, da z nakupom dobite najboljše na trgu. Orca je sinonim za inovativnost, strokovnost in usmerjenost k strankam. Zagotovo si bomo prislužili tudi vaše zaupanje in spoštovanje. Odločite se torej za sodobno ogrevanje ter si za vedno izboljšajte kakovost življenja in znižajte stroške.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *