Vedno izberite SDD strežnike

Vsak začetnik ali stari maček spletnega gostovanja, razmišlja o kvaliteti spletnega gostovanja in pregledu konkurence. Vsaka spletna stran, ne glede na kompleksnost in zahtevnost posameznih aplikacij, potrebuje prostor, kamor je shranjena. Naj gre za preprosto vizitko, nezahtevno stran ali visokozmogljiv portal. Vsi potrebujejo določen strežniški prostor. Najem strežnika vam zagotovi najem zmogljivega računalnika, ki je nenehno povezan z internetom in ima tudi alternativni vir napajanja za primer izpada elektrike. Tako je vaše spletno mesto nenehno aktivno in delujoče, ne glede na vse.

Zakup prostora na SDD strežnikih

Najem strežnika (domenca.si) mora vključevati najem SDD diskov, ki so hitrejši, odzivnejši in bolj zmogljivi od njihovih HDD predhodnikov. Z zakupom prostora si zagotovite vzpostavitev vašega spletnega mesta, ki bo nenehno dostopno vsem uporabnikom spleta. Paket gostovanja si izberite glede na vaše predvidene potrebe po kapaciteti in zmogljivosti strežnika. Bolje je, da si zakupite več prostora in boljši pomnilnik, kot ga dejansko potrebujete, saj se boste tako izognili morebitnim zapletom.

Izberite neomejeno prostora in neomejen prenos

Najem strežnika izvedite na podlagi pregleda ponudb na trgu. Priporočljivo je, da izberete paket z neomejenim prostorom in prenosom podatkov. V primeru širitve vašega spletnega mesta in pridobivanja dodatnih domen, namreč ne želite zaostajanja vsebin ali upočasnjenega delovanja. Osredotočite se na pridobitev večje kapacitete diska in prenosa podatkov ter boljše zmogljivosti pomnilnika. Čedalje več podjetij se odloča za neomejeno gostovanje, ki vsebuje tudi možnost gostovanja več kot 200 aplikacij in izbiro različnih različic PHP. Ponudnik velikokrat brezplačno doda tudi IP naslov in SSL certifikat za večjo varnost strani.

Hitrost je odločilnega pomena

Hitrost in odzivnost spletnega mesta vas bo postavila v ospredje pred konkurenco. Hitreje delujoče in prilagodljive spletne strani privabljajo potencialne kupce, zvišujejo promet in obenem dvigajo plačilni promet. V kolikor je vaš posel odvisen od spletne prodaje, si izberite paket z neomejenim poslovanjem. Priporočljivo je tudi, da izberete slovenskega ponudnika, saj boste na ta način lažje reševali morebitne reklamacije in zaplete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *