Tipi celulita

Odstranjevanje celulita je danes nekaj običajnega, saj si večina žensk želi pred poletjem, da bi se znebila celulit. Kaj je pravzaprav je celulit? Celulit je pravzaprav je maščobno tkivo, ki nastane zaradi zastoja tekočine v tkivih in pod kožo ter je posledica slabe prekrvavitve. Posledično zaradi tega postane koža po videzu kot pomarančna lupina, saj se pod kožo začne nabirati odvečna maščoba, ki se zaradi sestavin in načina našega prehranjevanja žal ne mora raztopiti oziroma razkrojiti. Odstranjevanje celulita se ženske odločajo predvsem v času, ko je potrebno v kopalke ali v večerno obleko, ko se marsikaj vidi. Vendar žal celulit ni tako lahko odstraniti kot bi si človek lahko pravzaprav mislil. Proti nabiranju celulita pa povaga tudi savnanje. Pri celulitu poznamo tri tipe, ki veljajo za celulit.

Prvi tip je celulit, ko ta ni viden, razen če stisnete kožo, da je videti kot pomarančna lupina. Pomarančno kožo pa vidite le če stojite.

Drugi tip ima to značilnost, da se celulit vidi, ko stojite, vendar če ležite, pa je koža še vedno videti napeta in gladka.

Pri tretjem tipu pa je celulit že tako rekoč trdovraten in se opazi tako ko stojimo kot pri ležanju. Poleg tega pa so lahko majhne bulice in izbokline. Zato, če se želite znebiti takšnega problema kot je celulit, vam priporočamo, da se obrnete na podjetje Rehamed, saj so strokovnjaki na tem področju poleg tega pa se boste hitreje znebili nadloge kot je celulit kot če bi se nanj spravili sami doma.

Comments are closed.