Stenski nosilec za razkužilo ima številne prednosti

Razkužila za roke so v današnjem času postala del našega vsakdanjika. Srečamo jih praktično na vsakem koraku, v trgovskih centrih, uradih, šolah, bolnišnicah in drugih javnih in gospodarskih objektih. Na vseh teh lokacijah je populacija ljudi zelo velika, zato je stenski nosilec za razkužilo ključnega pomena za nemoteno razkuževanje rok.

Običajno so tovrstni nosilci za razkužilo nameščeni na stenah ob vhodih in na hodnikih, kjer so popolnoma nemoteči, a na ta način lahko dostopni. Ključnega pomena je, da je stenski nosilec za razkužilo izdelan iz kakovostnih materialov, saj bo le na ta način lahko zadovoljil večjim potrebam po razkuževanju rok na javnih mestih.

Namestitev stenskega nosilca za razkužilo je enostavna

Kot že ime pove, se stenski nosilec za razkužilo pritrdi na steno. Način njegove namestitve je zelo različen. Na zid ga lahko enostavno zalepimo, pri čemer ni nobenega strahu, da bi zaradi tega padel z zidu. Seveda je pritrditev z vijaki še bolj fiksna in zanesljiva, a je v tem primeru potrebno narediti luknjo v steno.

Bolj kot način namestitve stenskega nosilca za razkužilo, je pomembno mesto njegove namestitve. Pomembno je, da je razkužilo za roke dostopno na tistih mestih, kjer je to najbolj potrebno, pa naj bodo to vhodi, prehodi ali pa druga javna mesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stenski nosilec za razkužilo omogoča praktično razkuževanje rok

Z namestitvijo stenskega nosilca za razkužilo postane razkuževanje rok izjemno praktično. Na eni strani nam omogoča, da je doziranje razkužila bolj ekonomično, na drugi strani pa je njegovo nanašanje zelo enostavno.

 

Če na stenski nosilec za razkužilo namestimo dozator s senzorjem, potem takšno doziranje bistveno zmanjša stroške razkuževanja in poveča učinkovitost. Zaradi načina uporabe je možnost širjenja virusov in bakterij s stenskim nosilcem za razkužilo bistveno manjša, zato je to najboljši način za razkuževanje rok na vseh javnih mestih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *