Stave na Bet365, kjer ni neodločenega izida, so dobra izbira

Bi radi kakšen dodaten evro zaslužili, pa radi spremljate različne športe? Potem so športne stave ravno za vas, tako da lahko svoje znanje izkoristite, še vedno spremljate šport, le da zraven tudi kaj zaslužite. Vsekakor je najboljša izbira stavnica Bet365 in to kljub temu, da ni prevedena v slovenščino, saj je uporaba enostavna, registracija pa tudi.

Bet365 LogoGlede na to, da so najbolj pogosto igrane stave na zmago enega ali drugega ali pa na neodločen izid, je tako veliko bolje, da se odločite za stave v tistih športih, kjer ni vsaj neodločenega izida, saj se s tem vsaj deloma zmanjša možnost za neuspeh. Sicer je res, da ni to najboljši recept za čisto vsak šport, če teh športov ne spremljate, ampak če vplačujete stave tudi za druge športe, ki jih sicer ne spremljate, potem so takšni športi najboljša izbira.

Stave na Bet365 ponujajo za košarko, odbojko, tenis, namizni tenis, hokej in še nekaj je takšnih športov. Edino, na kar pa morate paziti, pa je to, da stavite na Bet365 na končni izid. Pred podaljški so lahko tudi našteti športi končajo z neodločenim izidom, zato vsekakor morate vsaj malenkost bolj pogledati, ko na Bet365 vplačujete stavo na posamezen športni dogodek.

Sicer pa so na voljo na Bet365 tudi takšni tipi stav, kjer je možno z eno stavo pokriti tako možno zmage ene ekipe in tudi neodločenega izida hkrati. Pri takšnih stavah sicer Bet365 tudi ponuja  malo nižje kvote, vendar pa se na tak način vseeno zavarujete malenkost bolj pred izgubo svojega vložka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *