Škoda Octavia z opremo zagotavlja udobnost

škoda octavia rs230Se sploh zavedate, kakšno udobnost vam lahko danes ponuja Škoda Octavia? Ste slišali že kar veliko kupcev te Škode, pa so vsi kolikor toliko zadovoljni z nakupom, nikakor pa ne morejo reči, da gre za presežek? Potem takem ste zagotovo slišali mnenje kupcev Octavie prejšnje generacija, saj je Škoda Octavia z zadnjo generacijo naredila velik korak naprej. Sicer na papirju napisano razlika in napredek nista velika, ampak kar se tiče udobja vožnje, pa je Škoda Octavia zadnje generacije naredila ogromen korak naprej.

 

Že osnovna oprema vključuje ogromno, če pa boste doplačali za kakšen dodaten paket opreme, pa vas Škoda Octavia zagotovo ne bo pustila ravnodušne

Vsak dodaten paket opreme naredi avtomobil boljši, to je jasno vsem, ampak vseeno se ljudje prav zelo veliko ne odločajo za dodatno opremo. Če samo pogledamo, da ima Škoda Octavia po novem možnost dodatne opreme za električno nastavljiv sedež s pomnilnikom, se marsikomu zdi, da to pa ja ni tako velika prednost, da bi opremo doplačali. Verjemite, če vozilo vozita dva voznika, potem le redko kdaj najdeta vsakič nastavitev, ki bi bila prava, vemo pa, kako zelo pomembno je, da imamo sedež nastavljen ravno prav in kako težko je najti pravo nastavitev, kaj šele, da jo je treba vsakič znova iskati. Zato se takšna oprema vsekakor splača in jo je smiselno doplačati, Škoda Octavia pa vas bo s tem zagotovo tudi dodatno navdušila.

Da o tem, kako udobne sedeže ima Škoda Octavia tako spredaj kot zadaj raje ne govorimo, saj zna biti ravno na zadnjih sedežih veliko težav, ki pa jih Škoda Octavia resnično nima. Če pa na hitro pogledamo samo še to, da je imela Škoda Octavia nekdaj težave s pomanjkanjem prostora zadaj, pa smo lahko vsi veseli, tudi veliki, saj jih nima več in se lahko sedaj v vozilu vozijo tudi največji ljudje povsem udobno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *