Simobilova ponudba Samsungovih telefonov

Samsung Galaxy S6 Edge+Nova generacija mobitelov sloni predvsem na dveh znamkah, in sicer sta v ospredju mobilni telefon znamke iPhone in mobilni telefon Samsung. Obe znamki sta v ponudbi enega največjih mobilnih operaterjev, ki se lahko pohvali, da je mobilni telefon Samsung njihov paradni produkt. Prav ste ugotovili, gre za Si.mobil, ki ima na slovenskem trgu kar precej velik tržni delež. V svoji ponudbi pa ima ta mobilni operater 17 različnih telefonov te znamke, med katerimi najdemo kar 14 tako imenovanih pametnih telefonov in le tri navadne mobitele.

Celotno ponudbo si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.simobil.si, kjer je med najbolj iskanimi v tem trenutku zagotovo Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, katerega lahko dobite že za zgolj 24 × 30 EUR v naročniškem paketu ultimativni M. Ta mobilni telefon deluje na operacijskem sistemu Android 5.1 (Lollipop), ima vgrajen fotoaparat, kateri omogoča ustvarjanje fotografij s kar 16 MIO slikovnih pik, kar ne premorejo marsikateri fotoaparati, katerih osnovna in edina funkcija je fotografiranje. Kot vsi pametni telefoni, ima tudi ta mobilni telefon zaslon na dotik, težak je zgolj 153 g in ima dimenzije 154,4 mm × 7,8 mm × 6,9 mm.

Torej je ta mobilni telefon zelo primeren za vsakogar, saj je ravno prave velikosti za vsak žep. Poleg tega pa je izredno zmogljiv, saj ga poganja osem jedrni procesor (4 × 2,1 GHz + 4 × 1,5 GHz), ima notranji pomnilnik 64 GB, delovni pomnilnik do 4 GB, njegova SAR vrednost je 0,216 W/kg in podpira 2G, 3G in LTE omrežja ter ima zaslon velik po diagonali 14,39 mm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *