Sedežne garniture

Pri izbiri sedežne garniture (oglejte si pestro ponudbo na naslovu http://www.galerija-ilambienti.com/sedezne-garniture) moramo najprej pomisliti na udobje, če jo nameravamo tudi uporabljati. Seveda je pomemben tudi vizualni izgled, v nasprotnem primeru bomo porabili preveč časa in dodatnega denarja za preobleke ali pregrinjala, da bi zakrili neprivlačen videz … Nima smisla. Ob tako pestri ponudbi sedežnih garnitur, ki niso samo lepe, ampak tudi kvalitetne, tako v ogrodju kot v samem izboru materiala, bi to pomenilo norost.

Sicer pa – kakor komu ustreza. Sedežne garniture nam poleg udobja prinašajo tudi funkcionalno noto ali pa zgolj okras. Z njo zapolnimo dnevni prostor in poudarimo obstoječe  pohištvo. Lahko pa je tudi obratno.

Večji kot je naš dnevni prostor, večje sedežne garniture si lahko privoščimo: dvosedi, trosedi in fotelji vseh vrst in oblik, nenazadnje tudi barv. Pri umestitvi sedežne v prostor je  potreben dober premislek, saj s pravilno postavitvijo lahko dosežemo optično povečanje prostora in dosežemo videz razsežnosti. Kako nadgraditi izgled elegantne sedežne garniture?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *