Sedežne garniture za počitek

Sedežne garniture so namenjene počitku, gledanju televizije in tudi kakšnemu sorodniku, ki želi  kakšno noč prenočiti pri nas. Na trgu jih je vse polno, tako, da si lahko kakšno najde zase tudi največji izbirčnež. Sedežno garnituro kupujemo za več let, zato je pomembno, da dobro  premislimo o njeni funkcionalnosti, barvi in merah. Tiste sedežne garniture, ki se raztegnejo v ležišče so ponavadi  najbolj dobrodošle. Kdo ve, ali bo želela priti za kakšen dan na obisk naša tašča … morebiti pa se bo po več desetletjih oglasil tudi naš stric iz Amerike. Ležišča so vedno dobrodošla, večina pa jih nima na voljo več spalnic.

Sedežna garnitura ni samo prostor, kamor  odložimo nezlikano perilo, ali kakšno kramo. Lahko pa jih okrasimo z dekorativnimi blazinami, ki se skladajo s prostorom. Tiste starejše sedežne garniture (za ogled galerije Il Ambienti, ki ponuja pestro ponudbo sedežnih garnitur, kliknite tukaj), lahko prekrijemo tudi s pregrinjali.

Tako bo prostor dobil nov videz, nam pa bo pogled nanj prinesel veliko veselja. Pomladni dnevi so še posebej primerni za nakup nove sedežne garniture, ali popestritev  le-te. Predvsem pa si ne pozabimo vzeti časa tudi zase. Na sedežnih garniturah se lahko zgodijo najlepše zgodbe. Tiste o ljubezni, ali one ko na njih prebiramo dobro knjigo. So naše zavetje, ko se utrujeni z dela vrnemo domov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *