Samooskrba z električno energijo nam zniža stroške elektrike

Dejstvo je, da je električna energija nekaj, kar zagotovo vsakdo potrebuje vsak dan, zato je elektrika predstavlja obvezen mesečni strošek vsakogar oz. vsake družine. Zato bi bilo zelo koristno, če bi si lahko ta strošek kar čim bolj zmanjšali. Samooskrba z električno energijo je lahko naša rešitev. Uresničimo pa jo tako, da na svojo streho namestimo sončne panele in tako sami zase pridobivamo električno energijo. Samooskrba z električno energijo pa nam omenjeni obvezni mesečni strošek zmanjša za vsaj štiri krat glede na strošek, ki smo ga imeli z elektriko do namestitve sončnih panelov na našo streho.

 

Samooskrba z električno energijo nam strošek elektrike zniža za kar cca 75 odstotkov

samooskrba z električno energijo

Je že res, da nam samooskrba z električno energijo lahko zelo zniža znesek na položnici za elektriko, vendar pa ni vseeno, kako se samooskrba z električno energijo uporablja oz. kako se sončni panali namestijo na našo streho. Zato je zelo dobro, da se za nasvet obrnemo na strokovnjaka na tem področju oz. da vse skupaj kar prepustimo osebi ali podjetju, ki se na to stvar dobro spozna in ki nam lahko vse skupaj uredijo tako, da se bo investicija dejansko tudi splačala, saj če je vse narejeno tako kot mora biti nam lahko samooskrba z električno energijo povrne investicijo že v samo dveh letih. Za povrh vsega pa nam ponudniki ponujajo tudi kar 12 letno garancijo na delovanje celotnega sistema, kar pomeni, da se samooskrba z električno energijo prav zares splača. Edini strošek, ki nam ostan, je priključnina na elektro omrežje, ki po zakonu mora biti.

 

Samooskrba z električno energijo ni tako nova stvar na slovenskem prostoru, pa jo kljub temu uporablja le malo ljudi oz. družin, zato predlagamo, da si več o vsem skupaj preberete na spletu, kjer si lahko o cenejši elektriki preberete še veliko več in kjer se lahko odločite, da na svojo streho namestite sončne panele s pomočjo strokovnjakov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *