Računalniške erotične igre

Erotična igra - kockeRačunalniške erotične igre so se precej razbohotile po letu 1990 v skladu z razvojem grafike. Tako smo takrat dobili igre kot sta Liesure Suit Larry in Lula the Sexy Empire – pri slednji ne gre toliko za erotiko kot poslovno simulacijo v kateri moramo uspeti s snemanjem erotičnih filmov. Pri Liesure Suit Larry je bila bolj poudarjena prikupnost te igre kot pa sama erotika. Bistvo igre je zgodba v kateri glavni lik išče pravo ljubezen na zelo neroden način, saj predstavlja majhnega nerodnega strička v svojih štiridesetih.

Kasneje, po letu 2000, pa so se pojavile naprednejše erotične igre s 3D grafičnim motorjem. Tako smo dobili erotične igre kot sta denimo Simsom podobna Playboy the mansion ter povsem svobodna Sexvilla, v kateri lahko uporabnik preizkusi karkoli si poželi. Sodobne erotične igre, katere lahko igramo na domačem računalniku so postale izjemno nazorne in v večini prikazujejo sam ljubezenski akt. Pri nekaterih lahko poizkusite prav vse, saj so izdelane tako, da lahko igralec doživi vse skrite fantazije in želje pa čeprav le na zaslonu, kar se sliši nekoliko žalostno vendar je bolje kot nič. Za nekatere 3d spletne igre so že na voljo virtualna 3D očala, ki to posebno erotično izkušnjo še toliko bolj poudarijo pa čeprav se gre le za virtualno prigodo.

Če imate to možnost, da si lahko s svojo partnerico privoščite erotično igro za dva, pa raje obiščite erotično spletno trgovino ter si oglejte ponudbo, ki vam bo zagotovo popestrila spalnične radosti.

Comments are closed.