Pustni kostumi Ambo

Spletna trgovina pustni-kostumi podjetja Ambo storitve d.o.o., velja za eno izmed največjih specializiranih spletnih trgovin za kostume pri nas. pustni-kostumi-logoSpletno predstavitev te trgovine si lahko ogledate tudi na njihovi Google plus strani, kjer boste našli osnovne informacije.

Pustni kostumi se običajno uporabljajo dvakrat na leto in sicer za pust in noč čarovnic. Takrat se ljudje radi odpravijo na zabave, se udeležijo tekmovanj, pustovanj ali tradicionalnih slovenskih pustovanj. V tem času se pustni kostumi seveda zelo dobro prodajajo in mnoge trgovine na račun tega tudi živijo. Stranke večinoma rade posegajo po izdelkih, ki nimajo tako zelo visoke cene, spet drugi radi investirajo v visoko kakovostne pustne kostume, katere s pridom uporabljajo leto za letom. Ve večjo popularnost pa dosegajo pustni kostumi tudi v času noči čarovnic, ki nastopi 31. oktobra. Takrat se prodajajo večinoma pustni kostumi grozljivih likov kot so vampirji, čarovnice, živi mrtveci, duhovi. Nekoliko manj strašljive podobe pa zajemajo liki kot so prijazne čarovnice ali bučke.

Pustni kostumi se lahko velikokrat oplemenitijo tudi z najrazličnejšimi dodatki, kot so meči, orožja, magične paličice in klobuki. V zadnjem času pa so visoko priljubljenost in posledično tudi prodajo dosegle tudi priložnostne barvne leče s katerimi zagotovo dodamo piko na i prav vsakemu pustnemu kostumu. Seveda pa se kostumi ne uporabljajo zgolj in samo za pustne in čarovniške zabave, ampak se lahko uporabljajo tudi med letom za posebne nore tematsko obarvane zabave. Kostumi pa se velikokrat uporabljajo tudi za zasebne zabave za štirimi stenami vaše domače spalnice.

Comments are closed.