Pustni karneval v Benetkah

Vaš otrok je izredno priden v šoli in ker je že dovolj star, da ga peljete s seboj na pustno rajanje v Benetkah, ste mu obljubili, da ga boste za njegovo pridnost v šoli nagradili s tem, da ga boste peljali na pustni karneval v sosednjo Italijo, in to ne na kar kakšen karneval, ampak na svetovno znan beneški pustni karneval.

Pustni kostumi za otroke so tam nekaj prav posebnega, zato ste se dogovorili, da na sam kraj dogodka odidete dan pred samim pustnim rajanjem, da boste skupaj z otrokom zanj izbrali prav posebno, beneško pustno masko. Pustni kostumi za otroke, ki so na izbiro v Benetkah so sicer malo dražji, ampak ker je vaš otrok zares izredno priden, tako v šoli, kot tudi doma, naj bo to pustno rajanje zanj nekaj posebnega.Spiderman

Vsekakor mu je potrebno povedati, s čim si je to zaslužil in da se bodo takšne ter podobne stvari dogajale tudi v bodoče, v kolikor bo ostal tako priden. Povedati mu je potrebno, da je šola njegova služba in da so ocene njegov denar ter da sem sodi tudi pospravljanje svoje sobe ter pomoč očetu in mami pri pospravljanju stanovanja ter drugih domačih opravilih. Vaš otrok vse to zares dobro izpolnjuje in zato si je zagotovo zaslužil, da gre z vami v Benetke, saj so pustni kostumi za otroke tam zares nekaj posebnega in bo to zanj prava nagrada, ki je ne bo pozabil celo življenje.

Pustni kostumi za otroke, ki jih delajo beneški umetniki delanja pustnih mask, so znani po celem svetu in so prav zares nekaj čisto posebnega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *