Priboljški in pasja hrana

Pasja hrana je danes že tako raznolika, proizvajalci pa toliko iznajdljivi, da so priboljški tudi zelo zdravi. Priboljške imajo namreč psi zelo radi in zato tudi njihovi lastniki nimajo ravno veliko težav, kako psu v telo vnesti bolj zdrave dodatke. Pasja hrana je danes že tudi tako dobra, da proizvajalci tudi že izdelujejo take oblike in trdoto hrane, da omogoča čiščenje zob in dlesni, kar je seveda za vsakega psa še kako zelo pomembno. Nekateri ljudje sicer menijo, da živalske kosti lahko nadomestijo take priboljške, kot se pasja hrana tudi pojavlja, vendar temu resnično ni ravno povsem tako. Podobno velja tudi za druge priboljške, ki jih je res zelo veliko, še posebej veliko pa jih najdemo v specializiranih trgovinah med katerimi je tudi trgovina Zverina.
V omenjeni specializirani trgovini pa je takšna pasja hrana, ki je zelo kvalitetna. Naj naštejemo le nekaj proizvajalcev priznane in kvalitetne pasje hrane pri trgovini Zverina.

Te izdelovalci pa so sledeči:Pasja hrana Acana
–    Royal Canin
–    Acana
–    Orijen
–    Taste of the wild
–    Eukanuba
–    …
To je le nekaj naštete zelo kvalitetne pasje hrane. Za celotno ponudbo pa je najboljše, da obiščete kar spletno stran podjetja in se sami prepričate o tem ali je pasja hrana, ki vam jo nudijo zares kvalitetna ali ne. Če pa imate tudi kakšno vprašanje, pa vam bodo tudi na tega z veseljem odgovorili in vam pomagali pri nakupu. Preberite si še kaj več o hrani za pse in njihovemu hranjenju s surovo hrano.

Comments are closed.