Prevodi že v istem dnevu

prevodi-multilingualSe vam je kdaj pripetilo, da ste v zelo kratkem času potrebovali prevod strokovnega besedila, pa niste vedeli, na koga bi se obrnili? Drugič ne odlašajte niti za hip – pri nas so vam na voljo vsestranski prevajalci, ki so vajeni natančnega prevajanja v več kot 30 jezikov, obenem pa se lahko pohvalijo s poznavanjem strokovnih terminov tako iz naravoslovja kot tudi iz ekonomije, računalništva in družboslovja. Do 5 strani besedila lahko v nujnih primerih prevedemo že v istem dnevu.

Še več – dolgoletne izkušnje na področju prevajanja naši prevajalci združujejo z interdisciplinarnim poznavanjem različnih področij, na katerih dopolnjujejo in nadgrajujejo svoje znanje. Tako se lahko na nas zanesete ne glede na to, kako zahtevno besedilo želite prevesti.

Prevodi za naše stranke po izredno ugodnih cenah

Prevodi so zahteven zalogaj, saj mora prevajalec svoje delo opraviti temeljito, precizno in z veliko mero odgovornosti. V podjetju Multilingual se zavedamo, da je dober in kreativen prevod avtorsko delo, ki mora biti spoštovano in cenjeno, obenem pa smo pripravljeni svojim zvestim strankam ponuditi dodatne cenovne ugodnosti in popuste.

Že ob prvem naročilu vam zagotovimo promocijski 10 % popust, tako da se lahko prepričate, zakaj smo prava izbira. Ne bo vam žal, če boste prevod zaupali prav nam!

Vaš najboljši partner za prevajanje!

040 817 820 ali info@multilingual.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *