Prevajanje iz hrvaščine v slovenščino naročite pri podjetju Poliglot, če želite kvaliteto

Vam je pri prevodu najbolj pomembna kvaliteta? Potrebujete prevod iz hrvaščine v slovenščino, pa ne veste, koga od ponudnikov izbrati? Predlagam, da izberete podjetje Poliglot, ki ima na tem področju ogromno izkušenj, znanja, usposobljenih prevajalcev, hkrati pa lahko pri njih naročite tako navaden kot tudi sodni prevod iz hrvaščine v slovenščino. Seveda pa ni bojazni, da bi dobili prevod iz hrvaščine v slovenščino slabe kakovosti.

Pri podjetju Poliglot stane navaden prevod iz hrvaščine v slovenščino 15,00 € plus DDV, za sodno overjen prevod iz hrvaščine v slovenščino pa boste odšteli 20,00 € plus. Če primerjate s konkurenco lahko takoj opazite razliko v ceni, predvsem pri sodno overjenih prevodih, ki pri konkurenci znašajo od cca 30 € naprej.

Pri podjetju Poliglot se tudi zavedajo, da se hrvaški jezik vedno bolj razlikuje od ostalih slovanskih jezikih, da se je razvijal na drugačen način, zato so tudi prilagodili temu in imajo v svoji bazi prevajalce, ki so naravni govorci, torej najbolje poznajo razliko. Zakaj ima podjetje Poliglot lahko tako nizko ceno za prevod iz hrvaščine v slovenščino? Enostavno zato, ker se zavedajo, da hrvaščino govori ogromno ljudi, potrebe ljudi po teh prevodih so zelo velike in ker je toliko naročil, tako veliko potreb, so se odločili, da lahko nižajo cene na razumno raven. Pri njih cena, ki jo ima prevod iz hrvaščine v slovenščino ne vpliva na samo kvaliteto, kot pa se pri določenih njihovih konkurentih kaj hitro zgodi in se tudi dogaja.

Comments are closed.