Prenosniki višjega razreda

Ogromno dobrih razlogov obstaja za izbiro prenosnega računalnika iz višjega kakovostnega razreda. Ni nujno, da bodo po takšnih izdelkih posegali le zahtevnejši računalničarji, ki pri delu potrebujejo dodatno zmogljivost – napredni prenosniki prinašajo še cel kup drugih odlik, ki so zelo dobrodošle. Še posebej, če se odločimo za preizkušene izdelke priznanih proizvajalcev. Na tem področju izstopajo nekatere prestižne serije prenosnikov višjega razreda.

HP ZBook

HP ZBookPod nazivom ZBook ponuja priznani proizvajalec HP nekatere izmed svojih najboljših prenosnikov. Treba je sicer priznati, da so ti izdelki namenjeni uporabnikom, ki potrebujejo zmogljivo napravo za delo na terenu. Serija HP ZBook cilja predvsem na tiste, ki uporabljajo računalniško podprto načrtovanje, se ukvarjajo z obdelavo video vsebin ali opravljajo druga opravila, ki močno obremenijo računalnik. A prav zato so prenosniki iz serije ZBook opremljeni z vrhunskimi komponentami, ki to omogočajo, hkrati pa prinašajo izjemno izkušnjo tudi drugim uporabnikom.

HP ZBook prenosnik bo nedvomno navdušil še tako zahtevne uporabnike, saj je z njim mogoče brezhibno pognati prav vsako opravilo. Posledično se pokaže velika prednost tega računalnika tudi pri vsakdanji uporabi, ki prinaša neverjetno odzivnost in hitrost delovanja.

ASUS ZenBook

Težko bi našli dostojno konkurenco seriji HP ZBook, a zdi se, da nekaterim proizvajalcem to skoraj uspeva. Dober konkurent je na tem področju serija ASUS ZenBook, ki prinaša nekatere primerljive modele, hkrati pa cilja na nekoliko drugačen segment kupcev.

Tudi ZenBook bo seveda ponudil izjemno izkušnjo pri uporabi ter brez težav opravil tudi z zahtevnejšimi opravili, saj so vgrajene zmogljive sodobne komponente najbolj cenjenih proizvajalcev. Čeprav ti prenosniki ugajajo tudi zahtevnejšim uporabnikom, ki potrebujejo prenosnik za delo, so priljubljena izbira predvsem pri poslovnežih in tistih, ki cenijo hitro in odzivno delovanje ter popolno zanesljivost računalnika. ZenBook je vsestransko uporabna serija, ki prinaša vrhunske računalnike, v nekaterih primerih tudi za precej dostopno ceno, kar je lahko tudi v višjem razredu dobrodošla prednost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *