Potrebna je obnova strehe na hiši

Zaradi določenih razlogov je hiša v katero ste se vselili bila dalj časa nenaseljena in zato slabo vzdrževana, kar je pustilo posledice tudi na strehi. Obnova strehe na hiši, ki ste jo kupili je postopek, ki je nekaj najpomembnejšega pri sami hiši, poleg temeljev in izolacije seveda.

Obnavljanje streheZato je zelo dobro, da vam pri tem pomagajo strokovnjaki. Obnova strehe na hiši s pomočjo vrhunskih strokovnjakov iz podjetja Libela group, bo potekala hitro in enostavno, hkrati pa bo tudi cenovno zelo ugodna ter hitro in kvalitetno opravljena, saj je to podjetje poznano po svoji kvaliteti, kateri dajejo prednost pred njihovim zaslužkom, ali drugače povedano, na prvem mestu jim je vedno zadovoljstvo stranke. Obnova strehe se začne tako, da se najprej s strokovnjaki tega podjetja dobite na osebnem sestanku, na katerem bodo opravili ogled vaše hiše ter strehe in vsekakor tudi ostrešja ter vam povedali, kaj vse je potrebno, da se obnova strehe lahko začne. Ob samem ogledu vas bodo tudi seznanili s cenovno in časovno ponudbo ter vam pomagali do sredstev iz Eko sklada, če bo to le mogoče, tako da bo končna cena čim nižja za vaš žep in da boste z novo streho kar najbolj zadovoljni ter da jih boste, tako kot že mnoge druge stranke, z veseljem priporočili naprej.

Povedali vam bodo tudi, ali je obnova strehe zadosten postopek, ali pa je morda za vašo hišo potrebna zamenjava celotnega ostrešja s strešniki vred. Prepustite se njihovim strokovnjakom in zagotovo vam ne bo žal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *