Posteljnina 200×200 za najstnike

Posteljnina 200x200Posteljnina 200×200 je primerna za vse odrasle ljudi ter tudi za odraščajoče najstnike. Najstniki imajo dandanes radi večjo posteljo, ker se na njej bolj spočijejo in lažje ležijo. Ker se na posteljah veliko učijo, mora biti postelja zaščitena z ustrezno posteljnino, ki jim bo omogočala udobno ležanje in dobro podporo pri vsakodnevnih opravilih.

Posteljnina 200×200 se idealno prilega na francoski tip postelje. Ker ima vsaka posteljnina izredno lepe vzorce bo vsak najstnik lahko izbral pravo za svoj okus. Kadar bo odšel na potovanje ali počitnice, jo bo lahko odnesel s seboj. Enostavno jo bo pospravil v nahrbtnik, kovček ali potovalko in jo odnesel kamorkoli bo odšel.

Posteljnina 200×200 nam pride prav tudi kadar ima naš otrok kakšnega prijatelja ali prijateljico na obisku, ki bo prenočil. Takrat lahko posteljnino namestimo na vsako napihljivo ležišče, ki ga bo postavil poleg svoje postelje in tako omogočil sošolcu preživetje mirne oči.

Okrasne blazine za božično vzdušje

Okrasne blazine so primerne za različne dekoracije in okrasitev našega doma. Decembrski čas je obdobje, ko v našem domu pripravimo pravo božično in novoletno vzdušje, saj si želimo imeti lepo dekoriran dom, kjer bo občutek božiča resnično prisoten. Pri tem si lahko pomagamo tudi z okrasnimi blazinami, ki jih lahko postavimo na različna mesta v celotni hiši.

Okrasne blazine lahko položimo na kavč ali zofo, kjer bomo z rdečo ali zlato barvo priklicali praznike. Ko postavimo novoletno jelko lahko z okrasnimi blazinami prekrijemo podstavek jelke , ki nima lepega izgleda. Blazine kupimo v taki barvi kot so naši okraski in okrasitev bo popolna.

Okrasne blazine po koncu praznikov lepo pospravimo v škatlo ali omaro in počakale bodo na naslednje leto. V kolikor bi v naslednjem letu imeli dekoracije v drugačni barvi, bomo dokupili primerne prevleke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *