Poker Rakeback

Vedno več ljudi se ukvarja z igranjem pokra preko spleta vendar se veliko teh ne zaveda, da lahko z igranjem pokra zaslužijo vsak mesec dodaten denar, ki ga imenujemo rakeback.

Vsaka igralnica služi denar tako, da pri vsaki odigrani igri vzame del denarja zase, kot neke vrste davek na storitev, ki jo omogočajo. Ta denar se imenuje Rake in sedaj lahko del tega denarja prejmete nazaj in to vsak mesec. Recimo, da ste v tekočem mesecu igralnici plačali €800 v Rake-u, kar pomeni, da boste na koncu meseca prejeli nazaj vse do 60% tega denarja, v kolikor imate urejeno poker rakeback ponudbo. Poleg tega pa lahko vsak mesec sodelujete tudi v raznih ekskluzivnih promocijah kot so rake dirke, freerolli ali pa prejmete zastonj paket učenja pokra.

Če ste začetnik ali pa napreden igralec, vam rakeback pride v vsakem primeru prav, kajti tako boste vsak mesec prejeli dodaten denar, ki vam bo omogočal, da vašo poker banko povečujete hitreje in prav tako napredujete med limiti. Spletni poker postaje vedno bolj popularen zato izkoristite priložnost in se preizkusite tudi vi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *