Podaljševanje trepalnic

podaljsevanje trepalnicVsaka ženska je rada urejena. Vsaka ženska je rada, če ji kdo reče, da je lepa. In skoraj vsaka si želi lepih, gostih in dolgih trepalnic. Želi si, da bi bil njen pogled zapeljiv in lep. Želi si, da bi bile njene oči poudarjene. Večina žensk in deklet skrbi za podaljševanje trepalnic s kvalitetno maskaro. To vzamemo kot svoj vsakodnevni jutranji ritual. Nekaterim pa je to vsakodnevno opravilo v breme in izguba časa.

Na trgu se pojavlja veliko izdelkov, ki nam obljubljajo dolge trepalnice. Od kvalitetnih maskar do preparatov, ki se vsak večer pred spanjem aplicira na trepalnice in spodbuja rast, podaljšuje in krepi trepalnice. Poznamo tretmaje, ki nam že v uri ali dveh pričarajo pogled kot smo si ga vedno želeli. Po navadi nam svilene trepalnice prilepijo na naše s posebnim medicinskim lepilom. Ta metoda prihaja iz Rusije. Na naravno trepalnico nam prilepijo 2 – 6 umetnih trepalnic, kar poskrbi seveda za goste, polne in za trepalnice polne volumna. Pogled s takimi trepalnicami, ki so izredno tanke in svilnate nam nudi edinstven, eleganten pogled. Vendar moramo biti pozorni in tretma čez nekaj tednov ponoviti, saj naravne trepalnice lahko izpadejo in na mestu, kjer rastejo nove in je potrebno praznino zapolniti. Ta način nam nudi najnaravnejši videz, saj je permanentno podaljševanje trepalnic najobstojnejše in nam jih naslednjih par tednov ni potrebno urejati. Taka vrsta podaljšanih trepalnic nam nudi popolno udobje z njimi lahko plavamo, se tuširamo pa tudi jokamo.

Tako drage dame, odločitev je naša. Izberimo način podaljševanja trepalnic, ki nam najbolj ustreza in naj naše oči zablestijo v vsej svoji lepoti. Eden najboljših izdelkov na trgu za lepše in daljše trepalnice je serum DERMALUXELASH, ki vam bo že v roku 2-4 tednov prinesel osupljive rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *