Plaža v Portorožu je primerna tudi za aktivno sprostitev

hotel-maritaVsako leto turisti oblegajo slovensko obalo, med najbolj priljubljenimi destinacijami je tudi portoroška riviera s svojimi plažami. Ni važno, če turisti pridejo na enodnevni izlet z avtom ali organiziranim prevozom ali pa ostanejo v enem od številnih hotelov, plaža v Portorožu je na vsakem koraku. Potrebne so le kopalke in že lahko uživamo v sončenju na urejenih peščenih plažah in kamnitih plažah, čisti vodi, kulinarični ponudbi ob promenadi, kjer je možno poskusiti številne dobrote, kot tudi v vodnih športih. Katerakoli plaža v Portorožu je odlično izhodišče za zabavo in doživetja v poletnih mesecih.

 

Centralna plaža v Portorožu je tako za stare kot tudi za mlade, vsi bodo imeli nekaj za početi

Mnoge plaže v Portorožu imajo pestro ponudbo, med njimi je tudi centralna plaža v Portorožu, kjer bodo vsi kopanja in užitkov željni obiskovalci našli nekaj za sebe. Tistim, ki se najraje predajo užitkom poležavanja na soncu in želijo oditi domov s prijetno temno poltjo, so na voljo ležalniki. Tisti, ki se pred soncem raje skrivajo, pa lahko najamejo tudi senčnik, ki jih bo ščitil pred močnimi žarki. Razgibajo se lahko tudi na enem od štirih igrišč za odbojko na mivki. Ogromno dogajanja je tudi v vodi. Ni namreč vsaka plaža v Portorožu izhodišče za adrenalinska doživetja z vodnimi skuterji, izlete z ladjami in s pedalini ter druga vodna doživetja. Prav tako pa glavna plaža v Portorožu poskrbi za najmlajše obiskovalce; na voljo imajo igrala v neposredni bližini ležalnikov, kjer se lahko igrajo pod nadobudnim očesom staršev, obilo zabave pa jih čaka tudi v zabaviščnem parku na vodi. Posladkali se bodo lahko tudi v eni od bližnjih slaščičarn in restavracij, ki jih je ogromno ob celotni promenadi in v neposredni bližini centralne plaže v Portorožu.

Za vse, ki se odpravljajo na enodnevni izlet v najbolj turistično slovensko mesto na obali in za tiste, ki nameravajo ostati dlje, je glavna plaža v Portorožu odlična priložnost za preživljanje dopustniških dni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *