Pametna žarnica z različnimi barvnimi odtenki

LED pametna žarnicaSi predstavljate, da bi imeli luč, ki bi vam zjutraj svetila drugače kot zvečer in čez dan ali pa celo drugače, ko bi bila kakšna zabava v vašem stanovanju? No, zdaj vam je na voljo tudi to, in sicer to omogoča pametna žarnica. Pa da ne boste mislili, pametna žarnica ni dobila takega naziva samo zaradi možnosti menjave barvnih odtenkov, temveč zato, ker jo je možno upravljati s pametnim mobilnim telefonom in to tudi na daleč. Torej tudi če ste kje na dopustu, lahko doma malo prižgete eno žarnico, pa drugo ugasnete, ali pa jih več prižgete in postopoma ugašate ostale, pač delate naravni scenarij, kot bi bili doma. Vsekakor pa je najboljša LED pametna žarnica z različnimi odtenki, saj tako tudi ogromno prihranite, življenjska doba žarnice pa je tudi zelo dolga.

LED pametna žarnica z odtenki

Če boste imeli pametno žarnico, boste imeli lahko mnogo, mnogo različnih barvnih odtenkov, ki si jih boste izbrali kar sami. Seveda še posebej za zjutraj paše manj močna svetloba, za večer pa še vedno svetlo, samo ne prav bela svetlo, temveč odtenki, ki umirjajo telo in duha. Seveda pa pridejo tudi številne različne priložnosti, ko nam prav pašejo tudi kakšni bolj živi, nenavadni odtenki in tudi te si lahko pričarate v vašem domu in to kar iz vašega domačega naslonjača. Se vam ne da vstati iz postelje ali pa kavča in potrebujete luč, ali pa bi jo radi ugasnili? Ni problema, če imate pri sebi tudi pametni mobilni telefon, saj se pametna žarnica lahko tudi tako regulira.

Nič več dodatnih luči

Ker pametna žarnica omogoča različne barvne odtenke in tudi različno svetilnost, lahko le to tudi povečate, izberete bolj čiste barve in že boste imeli prostor popolnoma osvetljen in kar na enkrat boste ugotovili, da vseh dodatnih luči v stanovanju sploh ne potrebujete. Klasične luči pač ne ustrežejo vsem potrebam in potem si pač kupimo več luči in pa različno močne in tako vsaj približno dosežemo želeni učinek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *