Ovitki za iPhone 6 iz silikona

Nadzorovana kondenzacija ortosilikatne kisline privede do polimerskih spojin silicijia, ki jih imenujemo silikon, ki pa nima nikakršne kemijske ali fizikalne podobnosti s ketoni. Ker je silikon masten, smolnat oz. ima podobne lastnosti kot guma, je zelo primeren, da se iz njega delajo ovitki za iPhone 6. Silikonski ovitek za iPhone 6 zato prenašajo visoke temperaturne spremembe, saj se sam silikon začne raztezati šele pod – 55°C in nad + 200°C.

Zato je silikonski ovitek za iPhone 6 praktično popolnoma neobčutljiv na temperaturo in je kemijsko povsem nereaktiven. Takšni ovitki za iPhone 6 so zato odlična rešitev za vaš novi telefon. Namreč silikon se poleg zaščite za telefon uporablja tudi kot toplotno močno obremenjena tesnila za izolacijo kablov in žic. V kolikor bi ovitki za iPhone 6 bili takšni, da bi s silikonom povsem neprodušno zaprli našo napravo, bi le ta bila povsem vodoodporni, saj se ta zmes silicija sicer uporablja za povečevanje odpornosti različnih izolatorjev, za zatesnitve npr. stekel v oknih ter za impregnacijo pelerin in papirja.

Torej ovitki za iPhone 6 narejeni iz tega materiala so odlični, ker so s pomočjo takšnih ovitkov bolj odporni proti gorljivosti, saj na tistem mestu, kjer bo ovitek, kot tudi proti različnim bazam in kislinam. Vse skupaj pomeni, da boste zagotovo zelo zadovoljni, v kolikor si boste omislili takšen ovitek za vašo najnovejšo tehnično pridobitev in ga boste priporočali vsem uporabnikom tega telefona, kateri vam bodo več kot samo hvaležni za vašo odlično priporočilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *