Odstranjevanje dlačic

Želite odstraniti dlačice na bikini predelu in se ne morete odločiti za postopek, ki bi bil najbolj primeren za vas? Na splošno lahko rečemo, da so postopki, ki se opravijo hitro in neboleče najbolj kratkotrajni. V prvi vrsti imamo tu v mislih britje in depilacijo s pomočjo krem.

Odstranjevanje dlačic na bikini predelu s pomočjo voskanja velja za eno bolj učinkovitih metod, ki pa povzroča tudi kar nekaj bolečine, saj gre za puljenje dlak z večje površine kože. Za ženske, ki imajo nizek prag bolečine, je naboljše, da se temu postopku izognejo. Če se boste odločile za odstranjevanje dlačic s pomočjo voskanja, je vsekakor priporočljivo, da vam ta postopek izvedejo strokovnjaki v kozmetičnem salonu.

Če se boste voskanja lotili doma, se lahko zgodi kakšna neprijetna nesreča, ki pripelje do opeklin (pri depilaciji se namreč uporablja vroč vosek) ali pa do tega, da se zaradinepravilno izvedenega postopka začnejo dlačice vraščati v kožo kar lahko pripelje do vnetij in neprijetnih bolečin. Zelo podoben postopek voskanju je postopek depilacije s sladkorjem, ki se od prej omenjenega postopa razlikuje po tem, da se namesto voska uporabi kot glavna sestavina pri odstranejvanj dlačic, sladkor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *