Nove ogrlice za zimo 2017

Zima je čas za pretiravanje in nošenje nakita, ki ga v drugih letnih časih ne bi. Predvsem je čas, da si nadenemo zlate in srebrne barve, ki jih kombiniramo z živo modro, rdečo, rumeno in zeleno. Posebej pridejo tudi do izraza t.i statement ogrlice, katerih značilnost so veliki in bogati kamni. Ta vrsta nakita je bohotna in ponavadi pokriva večji del dekolteja. Njihova prednost je tudi v tem, da jih kombiniramo z različnimi stili in barvami oblačil, saj pristajajo k vsem.

Eleganten, športni ali sproščen videz

Čudovite statement ogrlice pristajajo k različnemu videzu in razpoloženju. Ne glede na to ali ste danes raje oblečene v bolj sproščene modele oblačil, kot so kavbojke, majica z dolgimi rokavi in jopica, lahko vse dopolnite z ogrlico. Slednja razbremeni preveč strog videz ali pa sproščenemu prida dotik elegance. Glede na to, da jeseni večinoma nosimo sive, modre in črne odtenke, jih lahko enostavno dopolnimo s kakšno različico statement ogrlice, z bogatimi kamni, biserčki ali posebnimi detajli.

Ogrlica CarlinBogate statement ogrlice za kraljevski slog

Gotovo ste že v različnih filmih videle posebne statement ogrlice, ki jih je nosila kraljeva družina. Svoj načeloma preprost izgled krila in suknjiča, so dopolnile z bogato in na videz tkano ogrlico s posebnimi diamanti in drugimi plemenitimi kamni. Glede na to, da si takšnega razkošja normalni državljani ne moremo privoščiti, si lahko privoščimo približek temu. Bogate in opazne statement ogrlice namreč preusmerijo pozornost z vaših oblačil na vaš nakit. Na ta način so idealna dopolnitev tudi bolj preprostega stila v kombinaciji kavbojk, srajčke in suknjiča. Za bolj prestižne dogodke jih lahko kombinirate s preprosto črno večerno obleko in suknjičem. Za eleganco tako ne potrebujete novih oblačil, temveč zgolj nove modne dodatke.

Kombinacija čudovite ogrlice in preprostih dodatkov

Manj je včasih več. Pri kombiniranju nakita za večerne izhode in obiske gala dogodkov, ne izbirajte prevelikega števila vpadljivega nakita. Raje kombinirajte opazne in razkošne statement ogrlice s preprosto zlato zapestnico in zlatim prstanom. Tako boste pridobile vtis zaključene celote in doberega okusa, brez pretiravanja pri izbiri dodatkov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *