Nibe toplotna črpalka zemlja voda

Za svojo novo hišo si želimo zgolj najboljše in najnaprednejše stvari in če je le mogoče tudi po čim ugodnejši ceni. Nibe toplotna črpalka zemlja voda, ki je v ponudbi podjetja Štrus, je tisto kar iščete. Nibe toplotna črpalka zemlja voda je izredno sofisticirana naprava, ki je izdelana po najnaprednejši tehnologiji, hkrati pa je izredno enostavna za vgradnjo in tudi za uporabo. Ta toplotna črpalka zemlja voda je izdelana tako, da jo je mogoče priklopiti na talno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje ali pa na ogrevanje z ventilatorskimi konvektorji.

Izdelana je tako, da omogoča izredno velike prihranke in je obenem tudi prijazna do okolja. Mogoče jo je priklopiti na sončne kolektorje, bojler za dodatno toplo vodo, na ogrevalne sisteme z različnimi temperaturami, kot tudi na rekuperator. Toplotna črpalka zemlja voda je osnovana tako, da jo je možno krmiliti na daljavo, da z njo ogrevate bazen, hkrati pa omogoča tudi, da se z njeno pomočjo ohlaja hišo na pasiven ali aktiven način. Zaradi velikega barvnega in berljivega zaslona so jasno prikazane vse potrebne informacije, kar olajša delo tako instalaterju kot tudi uporabniku.

Ugodna temperatura vseh prostorov ves čas delovanja naprave je zagotovljena z izredno enostavno regulacijo. Ta toplotna črpalka zemlja voda je tudi zelo primerna za poslopja z velikimi potrebami po ogrevanju, saj ima dva velika scroll kompresorja. Zato se jo priporoča za uporabo v več stanovanjskih objektih, industrijskih halah, cerkvah in drugih večjih objektih. Možno jo je nastaviti tako, da se drugi kompresor vklaplja zgolj po potrebi, s čimer je prihranek še povečan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *