Nekdaj so bili strešniki izjemno težki

gerard strešnikiVam je všeč tisti starinski izgled strešnikov in bi radi imeli takšno kritino na svoji hiši, pa sedaj ugotavljate, da je vaša hiša enostavno preveč stara, da bi ostrešje zdržalo vse težo betonski strešnikov. Nič hudega, pravzaprav še toliko boljše, saj je pravzaprav res pravi nesmisel nameščati tako težko kritino na strešno konstrukcijo, pa nima veze, koliko je le – ta stara. V podjetju Gerard, ki je svetovno znano, jim je uspelo razviti vrhunske strešnike. Njihovi strešniki so namreč izjemno lahki, narejeni pa so iz stisnjene pločevine, ki jo pokriva poseben kamen, tako da ste zaradi kombinacije teh dveh materialov najbolje zaščiteni. Strešniki Klasik so prav gotovo pri njih tisti, ki vam bodo izgledali ne strehi identični kot nekdanji betonski ali pa narejeni iz gline, le da bo teža za bistveno nižja.

 

Strešniki Klasik ne le, da izgledajo enako kot klasična stara kritina, ampak imajo tudi vrsto drugih prednosti

Nekdaj so se, kot rečeno, najbolj uporabljali strešniki narejeni iz žgane gline ali pa iz betona. Zato so nam kar nekako prirastli k srcu, vendar pa je problemov z njimi res zelo veliko. Najprej je treba upoštevati poleg že prej omenjene teže, da je potrebno res ogromno strešnikov, strešniki navedenega podjetja pa so večji in če se odločite za omenjeno podjetje, boste tako si zagotovili tudi to, da bo pokrivanje potekalo bistveno hitreje, potrebnih je manj strešnikov, zato je tudi pritrjevanja manj, saj v kolikor uporabite veliko strešnikov in želite, da so le – te res dobro pritrjeni, si boste morali vzeti res dolgo časa. Hkrati je pomembno tudi to, kako se strešniki držijo in več kot jih je , te sicer res ustvarjajo težo, vendar pa sama teža ni dovolj.

Kakor koli že obrnemo, je vsekakor najbolje, da se odločite za podjetje Gerard, saj so njihovi strešniki še najboljša možna rešitev, kar jih obstaja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *