Najkvalitetnejše inštrukcije matematike, so inštrukcije matematike E-Doktrina

Za vsako stvar, ki jo potrebujemo, si želimo, da je le to čim bolj kvalitetno in hkrati, da je cena kar čim bolj ugodna. Vsekakor pa je pri ceni potrebno vedeti: »Malo denarja, malo muzike!«, zato ni vedno tisto najbolje, kar je najceneje, hkrati pa tudi ni nujno najbolje tisto, kar je najdražje. Inštrukcije matematike E-Doktrina so tisto, kar iščete tisti, ki želi najkvalitetnejše inštrukcije matematike, ki niso najcenejše na trgu, a tudi najdražje ne, so pa zagotovo najkvalitetnejše.

e-doktrina-logoNamreč, inštrukcije matematike E-Doktrina izvajajo inštruktorji z več letnimi izkušnjami. Vsi so diplomanti fakultet in strokovno podučeni s pravilnim načinom učenja, tako osnovnošolcev, srednješolcev kot tudi študentov. Cena za inštrukcije matematike so pri tem podjetju 12 EUR v Mariboru in bližnji okolici, drugje po Sloveniji pa 13 EUR na polno uro (60 minut), kar je še vedno dostopno vsakomur.

Hkrati pa za inštrukcije matematike ponujajo tudi možnost nakupa paketov, in sicer če plačate 10 ur, dobite 11 uro inštrukcij brezplačno, ali pa če plačate na enkrat 25 ur, dobite še tri brezplačno. To je zagotovo zelo mamljiva ponudba, še posebej zato, ker se pri njih dela vse preko računa, kar pomeni, da četudi bi šlo karkoli narobe, imate možnost se pritožiti pri nadzornih organih, če pa računa ne bi imeli v rokah, pa nimate kaj storiti.

Inštrukcije matematike pri tem podjetju, pa so preprosto tako zelo kvalitetne, da se zagotovo ne boste pritožili, vsaj do zdaj se še nikoli nihče ni, in to v več kot 10 letni zgodovini inštruiranja. V samo ceno pa niso vključene zgolj inštrukcije matematike, ampak inštruktor znotraj večjih mest in v oddaljenosti do 10 km od njih, pride brezplačno tudi na vaš dom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *