Na koga se v Ljubljani obrniti za varstvo pri delu?

Tako kot pri večini stvari, je tudi za varstvo pri delu v Ljubljani, kot glavnemu mestu Slovenije, največ konkurence. Za varstvo pri delu v Ljubljani je eno najboljših podjetij zagotovo Projekt varnost, ki ima dolgoletne izkušnje na tem področju in zaposlene vrhunske strokovnjake, ki se bodo znali prilagoditi še tako specifičnim potrebam v vašem podjetju, kot nihče drug.

Delo na višiniPoleg tega nudijo tečaj za varstvo pri delu in izpit za varno delo že za samo 29 EUR na osebo + obvezen, zakonsko določen davek na dodano vrednost v višini 22 %, kar skupaj znese zgolj 35,38 EUR na osebo. Projekt varnost za tečaj s področja varstvo pri delu v Ljubljani nudi tudi 15 % popust za vse delodajalce, ki so včlanjeni v Zavod za izobraževanje delavcev.

Prav tako tečaje oz. šolanja, kolikor jih je potrebno, izvedejo na licu mesta, oz. v vašem podjetju, z vašimi stroji in v vašem delovnem okolju, tako da zares dobite točno tisto kar potrebujete. Poleg dolgoletnih izkušenj s področja zdravja in za področje varstvo pri delu, so tudi stalno dosegljivi in zelo ažurni ter imajo zelo dobre reference, saj so njihove stranke nad njihovim delom več kot zadovoljne. Prav tako jih boste tudi vi z veseljem priporočali naprej svojim prijateljem, znancem in poslovnim partnerjem, saj boste zagotovo več kot navdušeni nad kakovostno opravljenim in hitro opravljenim delom, ki bo opravljen po zadnjih standardih in zakonskih zahtevah.

Zato ne odlašajte in naročite takoj zdaj oceno varnosti preko spletne strani in v nadaljevanju tudi vse ostalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *