Moderno pisarniško pohištvo

Koliko časa kot pisarniški delavec preživite v pisarni? Sede? Za računalnikom. In kdo pri vas skrbi za pisarniško pohištvo? Ne mislimo na pospravljanje in ostalo pač pa na to, kdo ga nabavlja. Je to direktor ali ste vi? Morebiti direktor, ki upošteva vaše želje? Ste vi predlagatelj? Kakorkoli in ne glede na to, kdo ga nabavlja, se strinjate,da ima to izjemno vlogo pri vašem počutju v pisarni? Se strinjate, da mora biti pisarniško pohištvo udobno?

Ne glede na kakovost, pomembno je, da se vi dobro počutite med kosi, ki so del (velik del) vašega dneva. Dejansko so sestavni del vašega dneva. Vsakodnevno jih gledate, so vam v pomoč, ipd. In si predstavljate, da vam pisarniško pohištvo zares ne ustreza. Kakšni bi bili vaši občutki? Ne preveč prijetni, kajne? Bi se izogibali, v službo zagotovo ne bi hodili veseli, ipd. In sedaj si predstavljajte, da je pisarniško pohištvo vaše pisarno takšno, da vam zagotavlja vso udobje in ugodje, posledično vpliva na vašo dobro voljo in vaše zadovoljstvo.

Točno takšno bi naj tudi bilo, res je. In, če je vaše takšno, da vam ne odgovarja, potem je čas, da ga spremenite, menjate. In, komu boste to predlagali? Delodajalcu? Seveda, pomembno pa je, da se bo tudi delodajalec zavedal pomembnosti in se bo strinjal, da mora pisarniško pohištvo biti po meri delavca, da bo ta lahko opravljal svoje delo brez napetosti. Tako je jasno, da ima to veliko vlogo in posledično pomembnost za vsako pisarno oziroma osebo, ki je zaposlena v njej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *