Masaža za rojstni dan?

Nimate ideje kaj bi slavljencu podarili za rojstni dan? Ste že pomislili na darilni bon za masažo? Bodite domiselni in slavljencu podarite masažo. Ker v današnjih časih vsakdo potrebuje nekaj časa zase, da se sprosti, otrese stresa in regenerira telo in duha. Masaža ima veliko pozitivnih učinkov tako na telo kot tudi na duha.

Na voljo je več vrst masaž, zato boste za slavljenca gotovo našli pravo izbiro. Izbirate lahko med tradicionalnimi masažami, kot so tajska masaža, različne tajske masaže z dodatki kot je aloe vera, aromatična olja, topla zelišča, itd. Na voljo so lahko tudi masaže stopal, obraza, vratu, glave.. . ali pa posebne masaže, na primer čokoladna masaža, masaža z mangovim maslom in antistresna masaža, refleksna masaža stopal in še kaj bi se našlo.

MasažaZa lažjo odločitev vam bomo predstavili nekaj prednosti, ki jih lahko ima masaža za rojstni dan. Masaže, kot je tajska, se sicer prakticirajo že več kot tisoč let, že zelo zgodaj so ljudje ugotovili, da ima masaža različne zdravilne učinke. Če vaš slavljenec trpi za bolečinami v mišicah, potrebuje sprostitev ali pa celo trpi za nespečnostjo, masaže z različnimi točkami pritiska na telesu, spodbuja pretok krvi in energij.

Poleg pozitivnih učinkov na telo, ima tajska masaža tudi učinek pomirjanja in pomlajevanja. Osredotoča se na meditacijo, povečuje vitalnost in mirnost, vse to pa vpliva na telo, um  in na duh.
Predstavili smo vam nekaj blagodejnih učinkov masaž. Masaža je lahko odlično rojstnodnevno darilo, učinkuje tako na telo kot tudi na duha, saj sta oba povezana. Privoščite svojim najdražjim masažo in ne bo vam žal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *