Masaža

Različne masaže lahko izboljšajo vaše počutje na različne načine. Preden se odločite za masažo razmislite, katere vrste masaž poznate in katera vrsta bi bila najbolj primerna za vas in za izboljšanje vašega počutja.3y

Med najbolj pogoste vrste masaž lahko štejemo tiste, ki se v praksi največkrat izvajajo. Klasična masaža je prav gotovo ena izmed bolj pogostih, če ne tudi najbolj pogosta. Takšna masaža se osredotoča na celotno telo in na izboljšanje splošnega počutja.

Refleksna masaža je še ena izmed bolj priljubljenih vrst. Osredotoča se na točno določene predele in na preprečevanje bolečin v njih. Pri tej vrsti masaže gre za masažo točno določene točke, ki vpliva na bolečine v nekem popolnoma drugem predelu telesa. Tako lahko z refleksno masažo stopal preprečimo celo glavobole, bolečine v vratu, sklepih …

Tajska masaža je že ena izmed bolj priljubljenih vrst. Gre za prav posebno obliko masaže, ki prihaja k nam iz bližnjega vzhoda oz. iz Tajske, kot vam že ime te masaže pove. To masažo največkrat oz. skoraj vedno izvajajo dekleta iz vzhodnih držav.

Da bi sami lahko ugotovili, katera masaža vam najbolj ustreza, poskusite čim več različnih in se nikar ne omejujte le na te tri vrste, ki smo jih tukaj opisali. Mogoče vam najbolj ugaja kakšna čisto drugačna vrsta, ki sicer ne spada med najbolj priljubljene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *