Limuzina Kia Ceed je vsekakor odličen družinski avto

kia_ceedSte ravno dobili novega družinskega člana, pa se želite z njim odpraviti na dopust? Je ta novi družinski član že malo zahteven in potrebujete tudi na dopustu takšne in drugačne pripomočke in igrače, da se bo vaš otrok dobro počutil? Potem ste se vsekakor že zastavili vprašanje, kako se na dopust odpraviti z vozičkom in vsemi pripomočki in igračami. Najboljša rešitev je nakup limuzine Kia Ceed. Zakaj? Enostavno zato, ker je limuzina Kia Ceed zelo varčna, ima dovolj velik prtljažni prostor in še mnogo je ostalih razlogov, zakaj je limuzina Kia Ceed najboljša odločitev.

 

Kateri so razlogi za nakup Kia Ceed v družinski izvedbi?

Kot prvo, taka Kia Ceed vključuje ogromno serijske opreme, ki ni za doplačat, pa čeprav je pri drugih znamkah zagotovo za doplačilo. Potem ta avto vključuje v serijski opremi tudi navigacijo, ki je posodobljena, vključuje pa tudi brezplačno posodobitev za sedem let. Zelo dober pripomoček za družine pa je tudi pametni ključ, ki ga sploh ni treba vzeti iz žepa ali pa torbice, le v dovolj veliki bližini mora biti in že boste lahko vozilo vžgali. Kar pa se tiče varčnosti tega modela Kia Ceed, pa vsekakor lahko rečemo, da spada med najbolj varčne, še posebej, če nimate res zelo, zelo težke noge, pa tudi v tem primeru poraba ne bo zelo visoka. Vsekakor pa se lahko limuzina Kia Ceed pohvali tudi s tem, da se lahko izkaže kot zelo udobno vozilo. Kljub temu, da so pnevmatike bolj nizko profilne kot ne, pa kljub temu udobje vožnje ni nič slabše kot v primeru visoko profilnih pnevmatik.

Mnogim dela težave vožnja v vzvratno smer, predvsem so to pripadnice nežnejšega spola. Pa vendar se najdejo tudi moški, katerim vzvratna vožnja dela preglavice. Pa niti ni pomembno, komu dela taka vožnja težave, pomembno je, da ima Kia Ceed že vgrajene tako senzorje kot tudi kamero za vzvratno vožnjo, tako da prav gotovo ne bo nobenih težav.

Pravzaprav lahko ugotovimo, da ima limuzina Kia Ceed same rešitve na vse probleme, še več rešitev pa si lahko pogledate na tej povezavi: https://www.avto-magazin.si/avtomobilski-testi/kia-ceed-sportswagon-16-crdi-ex-gt-line-navi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *