Krema protiv bora Lux – Factor 4D

lux factor kremaPrirodni sastojci u kremama vrlo su važni za njegu vaše kože. Vodite računa o tome što stavljate na lice i na koji način njegujete svoju kožu. Na tržištu je dostupno jako puno krema koje se reklamiraju i nazivaju prirodnim kremama, međutim to nije uvijek tako. Savjetujemo da se prije upotrebe krema protiv bora savjetuje sa dermatologom ili farmaceutom koji vam može preporučiti samo najbolje za vašu kožu. Krema Lux – Factor 4D – profesionalna klinički dokazana senzacija protiv bora i starenja kože.

Nijedna koža nije pošteđena bora, pa tako neće biti ni vaša. Za nastanak bora zaslužni su mnogi negativni vanjski čimbenici, nekvalitetna briga oko njege kože, te naravno geni. Ukoliko u vašoj obitelji nitko nema problema sa tenom i sa borama, vjerojatno nećete imati ni vi, no…vodite računa o pravilnoj njezi, unosu dovoljne tekuće u tijelu, zaštitite lice od štetnih sunčevih zraka…kada kupujete kremu svakako vodite računa o tome da vaša krema protiv bora u sebi sadrži zaštitni faktor.

U današnje vrijeme mnoge kozmetičke kuće proizvode kreme sa visokim zaštitnim faktorom, tako da je na vama jedino da odaberete kremu koja odgovara vašem tipu kože. Univerzalne kreme, koje su namijenjene svim tipovima kože, te se mogu koristiti i kao dnevne i noćne, namijenjene su i najosjetljivijoj koži. Međutim uvijek postoji i mali postotak onih kojima takve kreme neće odgovarati. Vjerojatno im neće odgovarati zbog teksture.

Za mlađu kožu, onu koja nema jako izražene bore, takve kreme neće izazivati nikakvu alergijsku reakciju, ali mogli bi osjećati lagano zatezanje kože, jer su takve kreme uglavnom namjenjene onima koji se žele riješiti bora. S obzirom da je vrijeme skupih botox injekcija i opasnih estetskih operacija iza nas, na red su došle kreme koje u sebi sadrže hijaluronsku kiselinu koja u trenu zagladi vašu kožu te vam ispegla bore. Redovitom upotrebom takvih krema protiv bora, vaše bore postaju mane vidljive, a one tanke linije nestaju u potpunosti kao i bore na čelu, one oko očiju i usana, te na vratu i dekolteu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *