Katero električno kolo kupiti? Naš odgovor: vedno pri Španu!

električno koloSte že razmišljati o nakupu električnega kolesa, a ne veste, katero električno kolo kupiti? Vaših skrbi je lahko konec, saj smo v trgovini in centru mobilnosti Špan strokovnjaki tudi za kolesarjenje. Mnogi se sprašujejo, katero električno kolo kupiti, saj je v zadnjem času prisotnega vse več zavedanja o prednostnih električnih koles v primerjavi z navadnimi. Nasploh je kolo vse bolj priljubljeno prevozno sredstvo in nam lahko olajša mobilnost v mestih in na podeželju. Ker pa je ponudba raznolika in ne gre zgolj za nizke vložke, je potrebno dobro premisliti, katero električno kolo kupiti. V podjetju Špan smo strokovnjaki za mobilnost, saj se ukvarjamo tako z avtomobili kot motornimi in navadnimi kolesi. Z veseljem vam svetujemo, katero električno kolo kupiti ter vam predlagamo katerega od modelov iz naše ponudbe. V Brezovici pri Ljubljani imamo moderen nov kolesarski center, kjer lahko vse izdelke iz naše ponudbe tudi preizkusite in se tako odločite, katero električno kolo kupiti. Imamo tudi pester izbor dodatkov in kolesarske opreme, ki jo potrebujete na poti.

 

Čeprav so mnenja o električnem kolesu deljena, vam le-to bistveno olajša vožnjo

Gotovo ste že slišali, da so mnenja o električnem kolesu deljena. Veliko tistih, ki navdušeno poganjajo pedala na navadnem kolesu, pa osupne ob preizkusu električnega. Pravzaprav se prednosti skoraj ne da vseh našteti in tudi najbolj skromna mnenja o električnem kolesu se hitro spreminjajo. Vsekakor je med najbolj opaznimi spremembami glede na navadno kolo manjša utrujenost, ki jo čutite ob vožnji, zato je električno kolo primerno za vse generacije. Na cilj ne boste prišli preznojeni in zadihani, temveč osveženi in sproščeni, brez potrebe po prhanju. To je pomembno, kadar kolesarite v službo, saj se vam pred delom ne bo treba preobleči. Z električnim kolesom se namreč veliko manj spotite in ohranite svojo izbrano pričesko ali ličenje. Med kolesarji so izkušnje z električnimi kolesi vse bolj pozitivne, saj ta vrsta mobilnosti omogoča relativno hitro premikanje in obenem pomeni manj napora. Prav tako vam je prihranjeno iskanje parkirnih prostorov in čakanje v prometnih konicah, ki obremenjujejo in upočasnjujejo avtomobiliste.

 

V Sloveniji za električno kolo registracija ni potrebna

Ker gre kljub vsemu za relativno nizke hitrosti vožnje, v Sloveniji zaenkrat za električno kolo registracija ni potrebna. Kljub temu pa se udobje in priročnost električnega kolesa lahko kosa z avtomobilom. Kar naenkrat se vam ni treba več ukvarjati z gnečo na cesti ter prometnimi zastoji, veliko bolj enostavno pa je tudi parkiranje. Ni vam treba več izgubljati časa pri iskanju parkirnega mesta ali zapravljati denarja za plačevanje dragega mestnega parkirišča. Preprosto zaklenite kolo in se odpravite po svojih opravkih. Tako ne le poskrbite za manj prometa, temveč tudi zase. Zmanjšate namreč stres, ki ga doživljate med vožnjo, pa tudi izpostavljenost onesnaženemu zraku ob prometni konici. Na cilj boste prišli pravočasno ali morebiti celo pred drugimi. Električno kolo je namreč primerljivo hitro z javnim prevozom, vendar ima to prednost, da vam z njim ni treba stati v prometnih zamaških v mestu. Pri nas najdete vrhunsko električno kolo za vsak žep, primerno za različne namene. Mestne vožnje bodo postale enostavnejše in prijetnejše, na delo ne boste več prišli prepoteni. Z osvežilno vožnjo s kolesom v službo se boste razgibali in svež zrak vam bo pomagal, da boste svoj dan lahko začeli dinamično in prebujeno.

 

Pomagamo vam poiskati vrhunsko električno kolo za vaš budžet

Ne glede na vaše finančne možnosti vam pri Španu pomagamo poiskati vrhunsko električno kolo. Smo strokovnjaki na svojem področju, kar dokazujejo naši številni zadovoljni kupci. Ne skrbite, če so vaše kolesarske spretnosti nekoliko zaprašene. Tudi če se že leta niste vozili s kolesom, je kolesarjenje takšno praktično znanje, ki se ga znova zlahka priučimo. Elektromotor pa vam pomaga, da se v zahtevnih trenutkih na svoje električno kolo lahko zanesete.

 

V spletni trgovini na voljo vsi naši izdelki, med njimi tudi nosilci za električno kolo

V bogatem naboru naših izdelkov, dostopnih tudi na spletu, vam ponujamo tudi nosilce za električna kolesa. Tako lahko kolesa vzamete s seboj na daljše poti ali dopust, s čimer združite prijetno s koristnim in uživate na svežem zraku in na prostem. Priporočimo vam tudi pravšnje pnevmatike za električno kolo, ki jih lahko shranite za vsak primer ter se tako tudi dolgoročno pripravite na morebitne neprijetnosti, ki se pripetijo na cesti. Prednost električnih koles je, da so primerna tudi za ljudi z manjšo kondicijo ali zdravstvenimi omejitvami. Pripravili vam bomo ponudbo glede na vaše potrebe. Oglejte si naš nabor na internetu ali nas obiščite na Tržaški ulici v Brezovici pri Ljubljani. Veseli bomo vsakega vprašanja in poizvedovanja, ki jih lahko pošljete tudi po elektronski pošti ali zastavite po telefonu. Izkoristite prednosti električnih koles in se prepustite novemu valu trajnostne mobilnosti za bolj zeleno in zdravo življenje. Postanite del družbenih sprememb, ki varujejo naš planet in prihranijo energijo. Poskrbite za svoje zdravje in si zagotovite dobro počutje ter se nam oglasite!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *