Kam po steklena vrata, ki so šestkrat bolj odporna na udarce

Glede na to, da so v vprašanju steklena vrata, torej vrata iz materiala, ki se lahko že ob manjšem udarcu po njih le – ta razbijejo. Zato je večno vprašanje, kje dobiti takšna steklena vrata, ki so odporna na udarce. V podjetju Vrata Vranešič so nam zagotovili, da imajo oni takšna steklena vrata, ki so šestkrat bolj odporna na udarce, kot če bi bila ta narejena iz navadnega, tako imenovanega float stekla. Takšna šestkrat bolj odporna steklena vrata tako ne predstavljajo prav nobene nevarnosti za uporabnika več, saj jih tudi z močnejšim udarcem po njih ne boste rabili.

steklena vrata

Po šestkrat bolj odporna steklena vrata na udarce v podjetje Vrata Vranešič

Dejstvo je, da je svetloba vir življenja za človeška bitja, zato je ključnega pomena koliko svetlobe smo lahko deležni. Steklena vrata so zato lahko zelo dobra izboljšava za samo počutje v naših bivalnih prostorih, če pa so ta še takšna, da so odporna proti udarcem, pa je vse skupaj še veliko bolje. Steklena vrata so še lepša, če so prav cela steklena, a zato morajo biti narejena iz takšnih materialov, da je njihova upogibna trdnost takšna, da steklena vrata lahko nosijo sama sebe in da so zato lahko narejena zgolj in samo iz stekla ter da se jim doda zgolj nosilno okovje ali drugače povedano, da ne rabijo nobenega okvirja v katerih so nameščena.

Prav tako je pomembno, da so vrata enostavna za uporabo, da jih je mogoče odpirati in zapirati zgolj z eno roko, saj v kolikor bi bila tako težka ali da bi bil odpiralno zapiralni sistem takšen, da bi bilo ta skelena vrata potrebno odpirati in zapirati z obema rokama, le – ta ne bi bila uporabna za marsikam. Takšna in podobna vrata iz stekla si lahko ogledate na spletni povezavi https://www.vrata-vranesic.si/steklena-vrata, kje boste našli tudi veliko grafičnih variant med katerimi lahko izberete kakšna naj bodo vaša nova steklena vrata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *