Kaj pomeni beseda refurbished?

Beseda refurbished pomeni, da je bil izdelek tovarniško obnovljen, nerabljen, ampak ni čisto nov. V to kategorijo spadajo razstavi eksponati, popravljena roba, ki je še pod garancijo in neprodane zaloge, ki pa so pregledane in preverjene, da gredo brezhibne v prodajo. Kvaliteta je enaka, ko jo je imel pred časom nov izdelek, vendar je tukaj cena precej nižja. Ta alternativa je učinkovita za tiste, ki jih ne moti, da blago ni direktno iz proizvodnje in bi radi pri nakupu prihranili. Ko se odločate za nakup obnovljene računalniške opreme vam tudi pri podjetju Recosi, pomagajo in svetujejo pri izbiri.

računalniki

Prednosti nakupa refurbished računalnika

Ker je tehnološki napredek tako hiter, imamo doma hitro zastarele električne naprave in seveda tudi hitro napreduje naša želja po menjavi za nov model. Cene refurbished elektronike so lahko tudi do 50% nižje, čeprav je enako kvalitetna, nima napak, garancija je vključena, izgleda pa kot nova. Glede na statistiko, lahko potrdimo da bo prej šlo nekaj narobe pri novem računalniku, kot pa pri obnovljenem, saj gre tukaj za dvakratno preverjanje, da ne bi podedovali kakšne serijske okvare. S tem ko kupujemo refurbished opremo, pokažemo svojo ekološko ozaveščenost, ker je takšen postopek do narave bolj prijazen pa še v smeteh je manj takšnega odpada.

refurbished

Vas je opis prepričal?

Refurbished naprave, so v večini vse A kvalitete, kar pomeni so celostno očiščene, skoraj brez lepotnih napak, če pa že so, ne vplivajo na delovanje, pred nakupom pa tudi lahko vidimo, če se vizualno skladajo z našimi željami. Naj še enkrat poudarimo, da so komponente v napravah nerabljene oziroma zamenjane, zato se ne bo zgodilo, da bo uporabnik prejel sistem, ki ne deluje. Ker večinoma zalogo prejmemo iz tujine, se včasih znaki na tipkovnici razlikujejo od slovenske tipkovnice ali pa je operacijski sistem v drugem jeziku, kar je edina slabost, ki pa jo naši mojstri odpravijo za šalo, trdijo pri podjetju Recosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *