Kaj je poliglot

Poliglot je tisti človek, ki pozna več različnih jezikov. Tako lahko za poliglota štejemo tiste ljudi, ki tekoče govorijo okrog 10 različnih jezikov. Nekateri pravijo, da je poliglot le tisti, ki lahko govori več kot 10 različnih jezikov in tisti, ki jih govori manj še ni poliglot, pa vendar nihče ne ve kolikšna je natančna definicija poliglota. Pa naj vam povem še, da je Poliglot tudi podjetje, ki se ukvarja s prevajanjem v različne jezike. Zato, ker vam pri tem podjetju nudijo poliglote, ki prevajajo v različne jezike, se tudi samo podjetje imenuje Poliglot. To podjetje je nastalo na podlagi dolgoletnih izkušenj vseh zaposlenih v podjetju.

Štampiljka sodnih prevajalcevTrenutno imajo svoj sedež v centru Ljubljane, tako da vam na tem mestu opravijo vse vrste prevodov, brez težav pa lahko tudi po elektronski pošti k njim pošljete besedilo, ki ga želite prevesti in dobite nazaj prevedeno besedilo.
Podjetje Poliglot je tudi zelo pomembno za tiste, ki potrebujejo sodni prevod, lektoriranje ali katerkoli vrsto tolmačenja. Ker imajo v podjetju različne tolmače vam lahko opravijo tudi vse vrste tolmačenja, če le to potrebujete. Sodni prevodi opravljeni pri podjetju Poliglot pa so seveda sodno overjeni, saj so vsi prevajalci in tolmači v podjetju tudi pooblaščeni od ministra za pravosodje in zato lahko nudijo tudi žig pri sodnem prevodu. Seveda pa lahko dobite tudi navaden prevod, če sodnega ne potrebujete, saj so sodni prevodi nekoliko dražji od navadnih prevodov, torej zakaj bi plačevali dražji prevod, če pa le tega ne potrebujete.

Comments are closed.