Izdelali so vam spletno stran, kaj sedaj?

Ko vam podjetje, ki se ukvarja z izdelavo spletnih strani, izdela spletno stran in jo objavi na strežniku, je potrebno poskrbeti, da jo obiščejo še pajki iskalnikov in jo uvrstijo v svoj iskalnik. V nasprotnem primeru vaše na novo izdelane spletne strani ne bo moč najti preko Googla.

Pajke iskalnikov najlažje povabimo k indeksiranju spletne strani tako, da spletno stran vpišemo (brezplačno) v nekaj spletnih imenikov (npr. najdi.si, matkurja.com, povezave.si).

Preverite ponudbo za izdelavo spletnih strani podjetja Spletnik. Za več informacij kliknite tukaj.

Vse to je šele začetek internetne zgodbe. Če želite dobiti stalen dotok potencialnih stran na svojo spletno stran, boste morali poskrbeti za dobro vidnost na iskalnikih – s pomočjo optimizacije spletnih strani (ang. SEO) lahko poskrbimo, da se spletna stran znajde za najpomembnejše ključne besede na vrhu rezultatov iskanj, s pomočjo zakupa sponzoriranih povezav preko sistema AdWords pa lahko poskrbimo, da bo tekstovni oglas do vaše spletne strani vedno prikazan na 1. strani Googlovih rezultatov iskanj, ko bo uporabnik v iskalno polje vtipkal eno izmed zakupljenih ključnih besed. Le teh je lahko tudi nekaj sto.

Pomembno je predvsem to, da se zakupljene besede nanašajo na vaše izdelke in storitve. Seveda lahko dotok obiskovalcev do vaše spletne strani zagotovite tudi z drugimi klasičnimi oblikami internetnega oglaševanja – za zakupom spletnih pasic, z email markeetingom, z objavo oglasov na Facebooku in nenazadnje tudi z oglaševanjem v klasičnih medijih kot so TV, tisk in radio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *