Ionizator vode priskrbi antioksidante

Koliko ste že prebrali o antioksidantih? Gre za eno od najbolj zaželenih značilnosti hrane in pijače: zeleni čaj, temna čokolada, ki vsebuje veliko kakava, rdeče vino, blitva, jagode … Ta snov naj bi pomagala v boju proti boleznim in v boju proti staranju. Pa vendar bo zagotovo novica to, da je z antioksidanti izjemno bogata Vitalna voda? Se sprašujete, kakšna tekočina je to? Gre za življenjsko tekočino, zelo bogato s snovmi, ki na telo učinkujejo tako blagodejno, da se izboljšata počutje in videz. Takšne tekočine pri nas ni mogoče kupiti, na prodaj pa je naprava, s katero takšno tekočino pripravite. Takšna naprava je bila poimenovana ionizator vode.

Ionizator vode izboljša znotraj in zunaj

Ime ionizator vode je naprava dobila zato, ker ionizira tekočino, obogati jo z mineralnimi ioni. Takšna tekočina je zaradi tega, ker človeškemu telesu omogoči, da dobi več energije, dobila ime živa tekočina ali Vitalna voda. Redno uživanje naredi telo bolj napolnjeno z življenjsko močjo, vzdržljivo. Telo pa z rednim uživanjem tekočine, ki jo priskrbi ionizator vode, ni izboljšano le od znotraj. Skupaj z notranjostjo se izboljša in polepša tudi videz. Staranju vsaj do zdaj ni mogel pobegniti nihče. Morda zvezdniki, ki se prepustijo plastičnim kirurgom in injekcijam botoksa, navadni smrtniki pa ali ne želijo pod nož ali pa ne želijo videza lutke, zato to dvoje zanje ni rešitev.

Ionizator vode – dve muhi na en mah

Staranje vpliva na kožo tako, da ta postane zgubana, na telo pa vpliva tako, da to izgublja moč in energijo, zaradi česar je hitreje utrujeno. Z napravo ionizator vode ubijete dve muhi na en mah. Velika količina antioksidantov, ki jih vsebuje živa tekočina, se bo lotila prostih radikalov, ki se prosto po Prešernu sprehajajo po vašem telesu in dan za dnem kradejo mladost in energijo. Tekočina, ki priteče iz naprave ionizator vode, bo s pomočjo antioksidantov zavirala staranje na ravni celic. Ne bo več potrebe po nanašanju številnih dragih krem in serumov in izginila bo potreba po tem, da svoj obraz popleskate s pudrom, saj boste z uživanjem obogatene tekočine videti odlično in mladostno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *