Inštrukcije fizike v Mariboru

Zagotovo tudi učenci, dijaki in študentje v Mariboru potrebujete inštrukcije fizike? Potrebujete pomoč pri pripravi na preverjanje znanja, popravni izpit, maturo, diplomsko nalogo ali pa zgolj želite utrditi svoje znanje? V kolikor ste na katerokoli vprašanje odgovorili z DA, potem kliknite na naslednjo povezavo in se s podjetjem E-Doktrina dogovorite, da vas na domu obišče inštruktor. Inštrukcije fizike Maribor lahko potekajo na vašem domu, ali pa na v naprej dogovorjenem mirnem mestu za učenje.

E doktrina LogoCena za inštrukcije fizike Maribor je zelo ugodna, saj znaša zgolj 12 EUR za eno polno uro (60 min) inštruiranja, lahko pa kupite tudi paket in dobite inštrukcije fizike s popustom, in sicer v kolikor na enkrat plačate 10 ur, to je 120 EUR, dobite dodatno uro brezplačno. V kolikor pa za inštrukcije fizike v naprej plačate paket 25 ur, to je 300 EUR, pa dobite tri dodatne brezplačne ure inštrukcij. Vse kar morate narediti, se usesti za računalnik in poslati povpraševanje, poklical vas bo izkušeni inštruktor ter se z vami dogovoril za termin, kdaj in kje bodo inštrukcije fizike potekale.

Glede na odzive strank, vam lahko zagotovim, da boste več kot zadovoljni z opravljenim delom, saj bo inštruktor na uro inštrukcij vedno prišel pripravljen ter podal znanje, če ga bo le učenec želel sprejemati.

Podjetje ima dolgoletne izkušnje s tega področja in ima tudi izredno izkušene inštruktorje, zato boste z njihovim delom zagotovo več kot zadovoljni in jih boste, za inštrukcije fizike, z veseljem priporočali naprej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *