Sodobne frizure

Rada imam frizure. Tiste, ki segajo skoraj do stropa ali one čisto kratke. Seveda si ne privoščim čisto vsega, so pa nekateri mladi zelo pogumni pri urejanju le-teh. No, v mojih časih so tiste fante, ki so imeli obrito glavo ali precej dolge lase nekateri profesorji tudi nagnali iz razreda. Mladina je , kot tudi nekateri danes želela imeti na glavi nekaj posebnega. V tem seveda ni nič narobe.

Frizure so lahko bile tudi znak, da pripadajo določeni skupini. Frizure se skozi leta in desetletja spreminjajo. Vsako leto je v modi kaj drugega. Enkrat navito, drugič obrito. Nekateri se nagibajo h kratkim pričeskam, spet drugi se ne morejo odreči dolgim lasem. Princeske mislim, so imele vedno dolge lase. In vile tudi. Zdaj te novodobne, ki se sprehajajo po ulicah pa so prav prisrčne tudi s kratkimi lasmi. Kliknite in obiščite spletno stran

Stvar osebnosti, časa v katerem živimo in mode, ki ima tudi precejšen vpliv na nas. Nove frizure so danes dostopne skoraj vsem. Od tistih z bolj plitvimi žepi, do onih, ki si lahko privoščijo najprestižnejše frizerske salone. Frizure so lahko v obeh primerih odlične! Predvsem pa nam prinesejo spremembo, ki je lahko pot tudi do kakšne spremembe v srcu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *