Eritritol je daleč najbolj zdrav sladkor

Se sprašujete, kako je lahko kakšen sladkor zdrav sladkor, če pa vsi zdravniki, farmacevti in vsi, ki naj bi kaj veljali v tem svetu, v en glas pravijo, da se je treba sladkorju čim bolj izogibati? To je že res, ampak žal nikoli ne dodajo, da bi se morali čim bolj izogibati belemu trsnemu sladkorju. Če pa se sladkorju kljub temu zelo težko izognete, pa lahko povsem brez slabe vesti užijete eritritol, ki je ravno tako sladek, tako po videzu kot okusu povsem blizu belemu sladkorju, je sicer malenkost manj sladek, a je povsem brez kalorične vrednosti in kar je še bolje, eritritol se je iz našega telesa izloči povsem nespremenjen, ker ga organizem ni sposoben predelati. To pomeni, da se lahko povsem brez slabe vesti sladkate. Pazite pa, da kupite eritritol, ki nima nobenih dodatkov, kot ga dobite pri podjetju Malinca.

 

Malinca znana po čistosti izdelkov

eritritol

Zelo dobro pri tem podjetju je torej to, da kar koli boste tu kupili, boste dobili čisti proizvod, brez dodatkov, ki jih proizvajalci sicer tako zelo radi dodajajo jedem in tudi zdravim prehranskim dodatkom. Tako ste lahko v podjetju Malinca prepričani, da boste dobili vedno kakovostno ponudbo, hkrati pa nas Malinca velikokrat razvaja z brezplačno dostavo, pa kuponi z 10 – odstotnim popustom, kar njene izdelke naredi veliko bolj dostopne mnogim ljudem. Hkrati pa vam bodo tudi vedno svetovali na različne načine, kako se uporablja eritritol, za katere namene vse je, kakšne so njegove značilnosti, prav tako pa vas bodo ves čas razvajali z novimi in novimi recepti. Predvsem v sladice pa v večini primerov dodajo eritritol, saj je njihovo vodilo vedno dobri in zdravi recepti.

 

Za pol kilograma slabih 10 €

Se vam zdi cena visoka v primerjavi z navadnim sladkorjem? Seveda je višja, saj je tudi način pridelave veliko težji, medtem ko v Afriki obstajajo plantaže in plantaže trsnega sladkorja, pa tudi njegova pridelava je mnogo bolj enostavna. Vendar če se zavedate, koliko zdravstvenih težav imate po drugi strani in koliko sredstev porabite za to in verjemite, veliko gre na račun belega sladkorja, potem eritritol kar na enkrat ni več tako drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *