Električni kuhalnik

Večnamenski kuhalnik  je posoda, s katero lahko pripravite celotne obroke. Da, resnično – v samo eni posodi. Kuhalnik  je primeren za vse, ki nimate časa in prostora, saj boste z njim lahko pripravili vse, kar si zamislite, poleg tega pa ne potrebujete velike shrambe ali kuhinje, da bi imeli shranjenih več različnih vrst posod.

Vse vrste receptov in jedi
Specite krompir, vse vrste mesa, kuhajte na sopari zelenjavo, riž, cmoke, žitarice, pecite na žaru zrezke, kotlete, čevapčiče in ražnjiče, pražite kot v ponvi jajčka, razne omlete, krompir, cvrite pomfri in panirajte (pohajte) bedrca. Kuhajte juhe, omake, golaže, paprikaše, sotirajte jedi in presenetite svoje goste s fondijem za sir ali čokolado.
Večnamenski kuhalnik odlikuje odlična keramična prevleka, izredno enostavna uporaba z samo dvema gumboma. Tudi pomivanje je super, saj notranji del posode enostavno odstranite in pomijete samo tega.

Recept Ane Kristanc
Ana Kristanc, zmagovalka naše nagradne igre Delimano http://www.delimano.si, poznate pa jo tudi iz nove kuharske oddaje, je pripravila odlično kosilo, ki je primerno prav za kuhanje in peko v tej posodi. Klini na recept za pečen krompir http://www.skuhaj.si/recept/priloga/peceni-krompir-s-cebulo-in-ocvirki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *