Bet at home je stavnica prevedena v slovenski jezik

Bi radi kdaj vplačali kakšno stavo, pa vam naša slovenska stavnica ni všeč, ker ste bolj »ziheraški« in radi vplačate, če že, na ekipo, ki ima veliko večjo možnost za zmago, s čimer si možnost izgube vplačanega denarja zmanjšate na minimum, vendar pa so glede na čisto vse tudi kvote tako nizke, da se sploh ne splača izvesti vplačila na stavo, ker je enostavno preveč stroškov in dajatev, da bi sploh kaj ostalo? Takšna pač žal je stavnica v slovenščini, zato je veliko boljša izbira tuja stavnica kot je tudi na primer Bet at home.

bet-at-home logoKljub temu, da je Bet at home tuja stavnica, pa je Bet at home stavnica v slovenščini, saj je vse prevedeno. Sicer se kakšna podstran najde tudi, ki še ni prevedena, vendar pa je tega res tako malo, da je treba iskati že skoraj kot bi iskali iglo v kupu sena. Ima pa Bet at home vsekakor čisto vse podstrani, ki so pomembne, prevedene v slovenski jezik, lahko pa se ključni podatki o stavnici najdejo tudi na strani Športni portal, kjer se najdejo tudi čisto vse povezave na Bet at home, ki delujejo.

Žal naša država tu nekoliko nagaja in jo je bilo treba pretentati na način, da se spremeni url naslov spletne strani, da se na Bet at home sploh pride, zato je vsekakor smiselno, da se na strani Športni portal tudi registrira in na Bet at home dostopa kar iz te strani, saj na ta način ni nobene težave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *